Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ένα δημιουργικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι για τους μικρούς Ηρακλειώτες ετοίμασε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής



Καλοκαιρινά Camp για τα παιδιά…

Ξέγνοιαστες αλλά και δημιουργικές στιγμές ετοιμάζει για τα παιδιά της πόλης και αυτό το καλοκαίρι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από τα προγράμματα Καλοκαιρινής Απασχόλησης που υλοποιεί, για ακόμα μια χρονιά, η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ. Αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, χορός κ.α.), καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες καθώς και εκδρομές στην θάλασσα και σε επιλεγμένους εκπαιδευτικούς χώρους είναι μόνο μέρος από όσα έχουν προγραμματιστεί για τους μικρούς Ηρακλειώτες στις τρεις διαθέσιμες περιόδους των φετινών Camps.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης εκτείνεται (με δικαίωμα επιλογής από μια έως και τις τρεις περιόδους):
Α. Περίοδος: 18 με 29 Ιουνίου
Β. Περίοδος: 2 με 13 Ιουλίου
Γ. Περίοδος: 16 με 27 Ιουλίου
Οι εγγραφές ξεκινάν για την Α΄ Περίοδο και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσουν την συμμετοχή των παιδιών τους στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, 1ος όροφος) Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 17.00, ενώ, όπως πάντα, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού - άνεργους, τρίτεκνες, πολύτεκνες, μονογονεϊκές οικογένειες με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών (κάρτα ανεργίας, πολυτέκνου, τρίτεκνου, εκκαθαριστικό) - αλλά και για όσους προτιμήσουν να εγγράψουν πλέον τους ενός παιδιού και για περισσότερες από μία περιόδους του προγράμματος. Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 2102756740.


«Για εμάς, το πρόγραμμα της Καλοκαιρινής Απασχόλησης δεν είναι απλά μια δράση για την διευκόλυνση των γονιών που δεν έχουν να αφήσουν κάπου τα παιδιά τους όταν κλείνουν τα σχολεία. Στόχος μας είναι με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των δραστηριοτήτων που προσφέρουμε, να αποτελέσει συνειδητή επιλογή καλοκαιρινής ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλους τους γονείς και όχι μια λύση ανάγκης. Είμαι σίγουρος ότι, όσοι μας εμπιστευτούν και φέτος, θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι, πάνω από όλα δε τα ίδια τα παιδιά», το μήνυμα του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης, δημοτικού συμβούλου, Νίκου Μπαρμπούνη.