Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018

Συγκλονισμένοι δηλώνουν Αθηναίοι που είδαν φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών!!!Συγκλονισμένοι δηλώνουν χιλιάδες Αθηναίοι πολίτες που είδαν...
χθες για πρώτη φορά μετά από χρόνια μια φρεσκοβαμμένη διάβαση πεζών στο κέντρο της Αθήνας.
Η διάβαση, που βάφτηκε στα χρώματα του ουρανίου τόξου με αφορμή το Athens Pride ήταν για πολλούς Αθηναίους ένα σοκ, καθώς δεν μπορούσαν να θυμηθούν την τελευταία φορά που είδαν φρεσκοβαμμένη διάβαση στο κέντρο της πόλης.
«Πραγματικά σοκαρίστηκα. Είχα ακούσει τον πατέρα μου να μιλάει γι’ αυτές τις ‘διαβάσεις’ που κάποτε υπήρχαν στους δρόμους της Αθήνας, αλλά δεν τον πίστευα» είπε νεαρή Αθηναία.
Με αφορμή την φρεσκοβαμμένη διάβαση, κάποιοι παλαιότεροι θυμήθηκαν τις εποχές που τα αυτοκίνητα σταματούσαν κιόλας. «Θυμάμαι πριν πολλά χρόνια που τα αυτοκίνητα σταματούσαν πριν τη διάβαση» είπε μια ηλικιωμένη γυναίκα. «Τώρα αναγκαστήκαμε να μάθουμε παρκούρ για να περνάμε.»
«Δεν θα ξεχάσω τότε που έχασα τον Αγησίλαο μου όταν προσπάθησε να περάσει λίγο πριν αλλάξει το φανάρι. Μην ανησυχείς Ευανθία, όλα θα πάνε καλά, μου είπε. Είναι διάβαση, μου είπε. Τρεις ώρες έκαναν να τον ξεκολλήσουν από το παρμπριζ του ταξί.», σύμφωνα με το tovatraxi.com