Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

«Λήθη, η αυτοκράτειρα του κόσμου»… στο γραφείο του Παύλου


Ένας χαρισματικός εκφραστής του λόγου, μέσα από τις γρίλιες...
των παραθύρων της ποίησης, ήρθε μέσα από αυτό το βιβλίο να μου θυμίσει πως η μαγεία του να γράφω, είναι χάρισμα και όχι διδακτέα ύλη, μέσω σεμιναρίων.
Μαγευτικός ο λόγος του, πίνακας ζωγραφικής οι εικόνες που μας εκθέτει… με αποτέλεσμα, η παράσταση που μας καλεί να παρακολουθήσουμε, να γίνεται «ταξιθέτης»  των αισθημάτων και της σκέψης μας…
Ο Χρήστος λοιπόν, μας ζητάει να εκτεθούμε απέναντι στις στιγμές της ζωής μας και σα μαριονέτες μέσα σ’ ένα δωμάτιο νοσηλείας να γιατρέψουμε όποια πληγή άγνοιας μας διακατέχει, αλλά και να διαγράψουμε κάθε πίκρα σιωπής και μοναξιάς που μας στοιχειώνει τη ζωή!
Πραγματικά αυτό το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο αφύπνισης και παράλληλα ηδονής για απαιτητικούς αναγνώστες, μα και ένα «αερικό» οπλισμένο με δύναμη και φως γαλήνης, για να σε συντροφεύσει μέχρι εκεί που η φαντασία μπλέκεται στον ιστό της σκληρής πραγματικότητας.
Προετοιμάσου φίλε αναγνώστη και δώσε μόνος σου τη λύση στο αίνιγμα της λήθης της ψυχής σου… μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, αρκεί να μην κάνεις το λάθος και πεις «ξέρω», αρκεί μη γίνεις ο «κλόουν» των ονείρων σου…

Παύλος Ανδριάς
Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr