Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

«ΣΟΚ» στα Καλάβρυτα: Το βίντεο από το Gay τρενάκι με τους 7 «επιβάτες»!!!


«Talk of theTown» έχει γίνει στην μικρή κοινωνία των Καλαβρύτων, από τη φήμη που κυκλοφόρησε για το ομοφυλοφιλικό όργιο στο οποίο συμμετείχαν όχι ένας, ούτε δύο, αλλά…

7 άνδρες ! Το όλο σκηνικό μάλιστα βιντεοσκόπησε ένας από τους παρευρισκόμενους...
Σύμφωνα τουλάχιστον με τους ισχυρισμούς δημοσιεύματος που κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του διαδικτύου... Η ομαδική συνεύρεση των 7 ανδρών έλαβε χώρα πριν 20 ημέρες σε ορεινό Δήμο κοντά στα Καλάβρυτα. Την πορεία που έκανε αυτό το τρενάκι την βιντεοσκόπησε "απρόσεκτος συμμετέχοντας" με το κινητό του και όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...έπεσε στα χέρια της "έκπληκτης" συζύγου του.
Αναδημοσιεύουμε την είδηση που κάνει το γύρο του διαδικτύου  κρατώντας ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις  λόγω κάποιων  συμπτώσεων που παραπέμπουν σε σενάριο πορνοταινίας. Σύμφωνα με το διαδικτυακό δημοσίευμα:…
«Βούιξε» ο τόπος ενώ κάποιοι που δεν γνωρίζουν όλα τα ονόματα «καίνε» και άσχετους! Γύρισαν και.... «βιντεάκι»!
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά... επτά άνδρες συμμετείχαν σε... σεξουαλικό «τρενάκι» σε ορεινό Δήμο της Αχαΐας (στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων) και μεταξύ αυτών ήταν ένας δικηγόρος, ένας συνεργάτης δημοτικού παράγοντα, ενώ εικάζεται πως ενεργή συμμετοχή είχε και ο τελευταίος!
Μάλιστα το χειρότερο όλων είναι ότι το ομοφυλοφιλικό όργιο έγινε γνωστό πολύ σύντομα στη σύζυγο του πρώτου όταν έκπληκτη πήρε στα χέρια οπτικό υλικό - μέρος από το βιντεάκι που γύρισαν οι συμμετέχοντες με κινητό τηλέφωνο! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το ερωτικό πάρτι μόνο για άνδρες πραγματοποιήθηκε πριν από καμιά εικοσαριά μέρες, σε εξοχικό σπίτι που διατηρεί ένας από τους συμμετέχοντες.
Η συνάντηση φαίνεται να κανονίστηκε με αφορμή μια συζήτηση μεταξύ του Δικηγόρου και του συνεργάτη του δημοτικού παράγοντα, περί της ελεύθερης ερωτικής ικανοποίησης χωρίς ταμπού. Ο δεύτερος εκμυστηρεύτηκε στον πρώτο ότι γίνονται συχνές τέτοιες συναντήσεις και συμφώνησαν να κανονιστεί ένα ακόμη ραντεβού για να δει κι εκείνος ...πώς γίνεται...!
Μερικές μέρες αργότερα ο δικηγόρος ενημερώθηκε για το σπίτι στην ορεινή πλευρά του νομού. Σαββατόβραδο ήταν όλοι εκεί: Ο δικηγόρος, ο συνεργάτης, άλλα πέντε άτομα φίλοι του δεύτερου. Κάποιοι λένε πως συμμετείχε και ο δημοτικός παράγοντας, αν και αυτό δεν έχει προς το παρόν τουλάχιστον επιβεβαιωθεί...


Σχόλιο: Μα καλά κοτζάμ τρένο "εκτροχιάστηκε" στα Καλάβρυτα, έπρεπε να πέσει το βίντεο στα χέρια της συζύγου για να γίνει το θέμα γνωστό...Κανείς δεν άκουσε τα "τσαφ - τσουφ"; (kamarinia)