Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Δείτε τι αποκαλύπτει το σχήμα της μύτης σας για την προσωπικότητά σας;


Μια από τις μεγαλύτερες ανασφάλειες που έχουν...
οι άνθρωποι όσον αφορά την εμφάνισή τους, έχει να κάνει με την μύτη τους. Μπορεί να θεωρούν ότι η μύτη τους είναι μεγάλη και πρέπει να κάνουν πλαστική, για να την διορθώσουν και ανέβει η αυτοπεποίθησή τους. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, όμως, η μύτη μας μπορεί να αποκαλύψει και πολλές πτυχές του χαρακτήρα μας. Βρείτε παρακάτω την κατηγορία στην οποία ανήκετε και διαβάστε την εξήγηση. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα μάθετε.
1. Μεγάλη μύτη
Οι άνθρωποι με μεγάλη μύτη δεν δέχονται εύκολα εντολές από άλλους στην δουλειά. Δεν στέκονται σε λεπτομέρειες, αλλά βλέπουν την μεγάλη εικόνα και είναι πολύ ανεξάρτητοι. Επίσης, η μεγάλη ιδέα που μπορεί να έχουν για τον εαυτό τους, μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα.
2. Μικρή μύτη
Οι άνθρωποι που έχουν μικρή μύτη δουλεύουν καλύτερα μέσα σε ομάδες, αν και η διάθεσή τους είναι απρόβλεπτη. Δεν αποφεύγουν τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, είναι αυθόρμητοι και έχουν δημιουργική φαντασία.
3. Μακριά μύτη
Όσο πιο μακριά είναι η μύτη τόσο πιο φιλόδοξος είναι ο άνθρωπος που την έχει. Επίσης, είναι πολύ ανεξάρτητοι και έχουν ηγετικές ικανότητες.
4. Κοντή μύτη
Οι άνθρωποι με κοντή μύτη είναι αφοσιωμένοι και έχουν μεγάλη κατανόηση. Είναι τρυφεροί, συναισθηματικοί και ευγενικοί.
5. Ίσια μύτη
Οι άνθρωποι που έχουν ίσια μύτη, θεωρούνται έξυπνοι και αλτρουιστές. Αυτό το είδος της μύτης είναι πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα.
6. Γυριστή μύτη
Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούνται πολύ αισιόδοξοι. Επίσης, είναι αγαπητοί, υποστηρικτικοί και περιποιητικοί.
7. Πλατιά μύτη

Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούνται καινοτόμοι, περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι. Είναι πολύ εκφραστικοί, αλλά καμιά φορά μπορεί να γίνουν και υπερβολικοί… (xorisorianews.gr)