Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τα πιο κτητικά ζώδια…



Ποια είναι εκείνα τα ζώδια που δεν θα σε αφήσουν...
σε ησυχία και θα σου κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας;
Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ζηλεύουν, επειδή το έχουν φιλοσοφήσει. Ξέρουν τι σημαίνουν τα αισθήματά τους, ξέρουν τι σημαίνουν τα αισθήματα των συντρόφων τους, και δεν έχουν ανάγκη να σπαταλούν φαιά ουσία σε χαζές ζήλειες. 
Και, υποθέτουμε αυτά τα ζώδια είναι… ο Τοξότης; Ίσως και ο Υδροχόος;
Στην πραγματικότητα, όλοι μας έχουμε ζήλεια μέσα μας, επειδή ζήλεια = ανασφάλεια. Αλλά τα παρακάτω ζώδια ίσως και να το έχουν παρακάνει λιγάκι.
Ταύρος
Ποιος είδε Ταύρο (να βλέπει ότι την πέφτουν στο μωρό του) και δεν τον φοβήθηκε. Η κτητικότητα του Ταύρου προέρχεται από την ανάγκη του για σταθερότητα και ασφάλεια μέσα στην σχέση. Ίσως και από το κόλλημα που έχει σε ορισμένες πατροπαράδοτες αξίες. Βέβαια, η κτητικότητά του δεν βγαίνει μόνο στις σχέσεις. Στα υλικά αγαθά μπορεί να είναι και χειρότερη.
Σκορπιός
Εντάξει, αυτό ήταν το πιο αναμενόμενο. Και έχουμε μιλήσει για τις ιδιαιτερότητες του Σκορπιού τόσες πολλές φορές, που δεν θέλουμε να επαναλαμβανόμαστε. Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πόσο διασκεδαστικό είναι ότι, την ίδια στιγμή, ο Σκορπιός είναι από τα πιο ανεξάρτητα ζώδια που υπάρχουν. Δάσκαλε που δίδασκες…
Λέων
Όταν κάτι ανήκει στον Λέοντα, τότε ο Λέοντας θέλει να το γνωρίζουν όλοι. Και να του δώσουν την αναγνώριση που του αξίζει. Κάπως έτσι λειτουργεί αυτό το ζώδιο, αν και ο ίδιος δεν θα χαρακτήριζε ποτέ τον εαυτό του ως κτητικό. Απλά θα σου πει ότι εκτιμάει αυτά που έχει. Κι αυτό δεν είναι έγκλημα.
Καρκίνος
Μπορεί να αγαπήσει. Μπορεί να δοθεί. Μπορεί να κολλήσει πάνω σου και να μην φεύγει με τίποτα. Ένας ερωτευμένος Καρκίνος είναι ένας Καρκίνος που θέλει να περνάει κάθε στιγμή της ημέρας του μαζί σου, να κάνετε όλα τα ρομαντικά που βλέπει στις ταινίες. Βέβαια, αν υπολογίσουμε τι μπορεί να προσφέρει ένας Καρκίνος σε μια σχέση… (in2life.gr)