Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Διαλέξτε ένα δέντρο και ανακαλύψτε τι σας περιμένει το 2018…


Διαλέξτε ένα χρωματιστό δέντρο από το ένα έως το εννιά...
και μάθετε τι λέει για την προσωπικότητα και τις κρυμμένες επιθυμίες σας για το Νέο Έτος.
Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα που σας ευχαριστεί και που θα μπορούσατε να χαλαρώσετε από κάτω του. Φανταστείτε την σκιά του να σας καλύπτει και να σας δίνει την απόχρωση που αισθάνεστε πως χρειάζεστε.
Κοιτάξτε την εικόνα και διαλέξτε ένα δέντρο για το μήνυμα του Νέου Έτους. Κοιτάξτε προσεκτικά τα χρώματα και τις λεπτομέρειες και ακούστε την εσωτερική φωνή σας.
Διαλέξατε; Αν ναι, συνεχίστε παρακάτω για να μάθετε την σημασία του.
1. ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ
Αν διαλέξατε αυτό το δέντρο είστε ο τύπος ατόμου που βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων. Για εσάς υπάρχει καλό μέσα στο κακό. Το ποτήρι είναι μισό-γεμάτο.
Για εσάς η ζωή είναι μια σειρά εξερευνήσεων. Είστε πάντα περίεργοι για τις περιπέτειες που σας περιμένουν.
Αυτό σημαίνει, πως ανυπομονείτε για τα πράγματα που θα συμβούν. Οι άλλοι εκτιμούν τον ενθουσιασμό σας σχετικά με τα μικρά πράγματα.
Από την χρονιά που έρχεται μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα και σπουδαία γεγονότα επειδή είστε ανοιχτοί σε νέες αλλαγές. Περιμένετε τις καινούργιες εμπειρίες της ζωής και αρνείστε να περιοριστείτε από τις περιστάσεις. Να είστε προετοιμασμένοι για μια χρονιά γεμάτη από εκπλήξεις.
2. ΠΕΥΚΟ
Δεν πιστεύετε στους περιορισμούς και στα εμπόδια. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί ανάμεσα σε εσάς και τον στόχο σας.
Μόλις αποφασίσετε κάτι, βεβαιώνεστε ότι ακολουθείτε το μονοπάτι σας. Είστε σαν ένα πουλί, ελεύθεροι να πετάτε χωρίς να κοιτάτε πίσω.
Το 2018, η δέσμευση είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν μείνετε συγκεντρωμένοι, η επιτυχία θα έρθει γρήγορα. Η ανεξάρτητη φύση σας θα σας συγκρατήσει από περισπασμούς και θα κάνει πιο εύκολο το να πετύχετε τον στόχο τον οποίο δουλεύετε τόσο καιρό.
3. ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ
Αν διαλέξατε το τρίτο δέντρο, είστε πολύ πιθανόν ευαίσθητοι. Νιώθετε τον πόνο και την ευχαρίστηση λίγο περισσότερο από τους άλλους, κάτι που είναι όμορφο.
Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να σκέφτεστε υπερβολικά. Έχετε δημιουργήσει μια φούσκα όπου περνάτε το περισσότερο του χρόνου σας σκεφτόμενοι και παρατηρώντας τα μικρά πράγματα της ζωής σας.
Από το Νέο Έτος μπορείτε να περιμένετε έναν ρομαντικό σύντροφο. Ακόμα και αν κρατήσετε για τον εαυτό σας αυτή τη σχέση δε θα είναι βαρετή, αντιθέτως θα βιώσετε την ζωή με ένα διαφορετικό τρόπο.
Με ένα τρόπο που δεν έχετε ξαναζήσει. Ίσως αυτό το άτομο να είναι αυτός που μπορείτε να εμπιστευθείτε. Θα θέλετε πιθανώς να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί του παρά με τις σκέψεις σας. Αφήστε τον να δει την πλευρά του εαυτού σας που δεν έχει δει κανείς.
4. ΚΛΗΘΡΑ
Σας αρέσει να πιστεύετε πως είστε δυνατό άτομο. Τείνετε να είστε λογικοί και πρακτικοί σε δύσκολες καταστάσεις.
Αυτές οι ιδιότητες σας κάνουν να είστε αξιόπιστο άτομο και οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται τα προβλήματα τους. Εσείς με τη σειρά σας, απολαμβάνετε να βοηθάτε τους ανθρώπους και δεν σας πειράζει αν πάντα σας αναφέρουν τα ζητήματα τους.
Σας ενοχλεί όταν οι άλλοι σας βλέπουν ως ευαίσθητο άτομο, σας κάνει να αισθάνεστε αδύναμοι. Αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν πιστεύετε στα συναισθήματα.
Νομίζετε πως είναι καλύτερο να φυλαχθείτε από το να κάνετε εμφανή τα συναισθήματα σας. Γι αυτό ίσως έχετε πρόβλημα στο να είστε σε σχέση.
Αλλά, από τον ερχόμενο χρόνο μπορείτε να περιμένετε την συνάντηση με ένα άτομο που πιστεύει στην καλοσύνη σας και δε θα προσπαθήσει να την εκμεταλλευτεί. Απλώς χρειάζεστε να ρίξετε τους τοίχους σας και να επιτρέψετε στο σωστό άτομο να μπει. Αφήστε για μια φορά τα συναισθήματα να σας καθοδηγήσουν.
5. ΜΥΡΤΙΑ
Πιστεύετε στην σκληρή δουλειά και στην προσπάθεια παρά στην τύχη. Για εσάς η τύχη είναι απλώς μια δικαιολογία που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι όταν δεν αναγνωρίζουν την αποτυχία τους.
Από την στιγμή που βασίζεστε καθαρά στην δουλειά σας και βεβαιώνεστε πως έχετε τα πάντα υπό έλεγχο το να ολοκληρώσετε ένα έργο στην ώρα του σας δίνει περισσότερη ικανοποίηση από οτιδήποτε άλλο.
Αυτόν τον χρόνο πιθανώς να πάρετε προαγωγή, κάτι που αξίζετε αναλογιζόμενοι το πόσο αίμα, ιδρώτα και δάκρυα αφιερώνετε σε κάθε έργο σας.
6. ΔΑΜΑΣΚΗΝΙΑ
Η επιλογή αυτού του δέντρου δείχνει πως είστε ρεαλιστής και αγαπάτε την ηρεμία. Για εσάς είναι εξίσου σημαντικό το να περνάτε χρόνο με τους γύρω σας όσο και με τον εαυτό σας.
Κάποιες φορές απλώς θέλετε να κάτσετε μόνοι, με τον εαυτό σας για να συλλογιστείτε τον έξω κόσμο. Νιώθετε πως θέλετε να αποδράσετε από τον γρήγορο ρυθμό του κόσμου και να μείνετε στον προσωπικό σας χώρο.
Αν και αυτόν τον χρόνο, το να κοινωνικοποιηθείτε θα σας είναι πιο εύχρηστο. Θα βρείτε ένα άτομο στον οποίο θα μπορούσατε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε.
Θα μάθετε πόσο σημαντικό είναι κάποιες φορές να αφήνετε κάποιον να μπει στον προσωπικό σας χώρο και να του μιλήσετε σχετικά για το τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό σας.
7. ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ
Είστε αναλυτικό άτομο. Προσπαθείτε να κατανοήσετε κάθε πτυχή της ζωής όσο περισσότερο μπορείτε.
Το ίχνος ευαισθησίας μέσα σας, πάντα σας βοηθά να καλύψετε την ποιοτική πλευρά ενός θέματος.
Γι αυτό έχετε καλή αντίληψη για την ζωή σας. Η αυτοπεποίθηση σας ελκύει τους άλλους και το βρίσκουν εύκολο να βασιστούν πάνω σας.
Αυτόν τον χρόνο, θα βρείτε ένα πρόσωπο που είναι παρατηρητικός και γεμάτος αυτοπεποίθηση όπως εσείς. Με την ίδια αίσθηση του στυλ των δύων σας μπορείτε να χτίσετε κάτι μαγικό. Γι αυτό το άτομο, η κουλτούρα παίζει σημαντικό ρόλο.
8. ΚΑΣΤΑΝΙΑ
Οι δονήσεις που λαμβάνουν οι άνθρωποι από εσάς είναι σαν να τις δέχονται από μια τεράστια χαλαρωτική και άνετη καστανιά. Σας βλέπουν ως ονειροπόλο.
Είστε κάποιος που η δημιουργικότητα του είναι πολύ δυνατή. Τείνετε να ζείτε στον κόσμο των ονείρων σας επειδή αυτός τουλάχιστον είναι μαγικός σε αντίθεση με τον ψυχρό αληθινό κόσμο. Είστε ρομαντικό άτομο που ξέρει πώς να αγαπά και να κάνει κάποιον να αισθάνεται αγαπητός.
Ακολουθείτε το ένστικτο σας. Θα βρείτε κάποιον που αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις λογικά και όχι συναισθηματικά. Εσείς οι δύο θα συνδεθείτε τέλεια και θα ταιριάξετε ισορροπώντας την λογική του με την ευαισθησία σας.
Ακόμα και αν αυτό το άτομο είναι περισσότερο λογικό θα σας εμπιστευθεί και θα σας αφήσει να δείτε την δική του άγρια και συναισθηματική πλευρά. Επίσης, δεν θα περιορίσει τα όνειρα σας, αντιθέτως θα του αρέσει να περιγράφετε τις φαντασιώσεις σας.
9. ΙΤΙΑ
Είστε πιθανώς εξωστρεφείς. Πάντα έτοιμοι να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η ενέργεια σας έλκει τους ανθρώπους. Τα ρίσκα είναι βασικό μέρος της ζωής σας. Δεν θα διστάσετε αν θελήσετε να κάνετε κάτι.
Η ρουτίνα και το πρόγραμμα σας κάνουν να βαριέστε και περιμένετε μια ευκαιρία για να αναλάβετε τον κυρίαρχο ρόλο. Αντίθετα από τους περισσότερους, το να είστε το κέντρο της προσοχής δεν σας ενοχλεί.
Χάρη στο πόσο γεμάτη ζωή έχετε και πόσο ενεργητικοί είστε η ευκαιρία γι αυτόν τον κυρίαρχο ρόλο είναι εδώ. Η στιγμή της μακρόχρονης αναμενόμενης φήμης τελικά έφτασε.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ:
Το δέντρο που διαλέξατε αποκαλύπτει το πώς συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας και τι είδους αλλαγές νομίζετε πως είναι ουσιώδεις για την ζωή σας. Η επιλογή σας θα μπορούσε επίσης να καθορίζει ένα κρυμμένο κομμάτι του χαρακτήρα σας, αυτό που δεν γνωρίζετε, το ξέρουν όμως οι άλλοι.


Μετάφρασηawakengr.com via spiritualunite.com