Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

«Ένωση Εικαστικών ΛΑΝΑΣΣΑ υπέρ φορέων καρκινοπαθών και άλλων ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο»



Στις 5/11/2019 - 8/11/2019 θα γίνει εκδήλωση του Σωματείου...
μας υπέρ των παιδιών με καρκίνο προς ευαισθητοποίηση των Δημοτών ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και Περιφέρειας Αττικής αλλά και Πανελλαδικά.
Εγκαίνια στις 5/11/2019 ώρα:18.30μ.μ.
Ώρα προσέλευσης : 18.00μ.μ.
Δημοτική Πινακοθήκη Καλλιθέας «Σοφία Λασκαρίδου» επί της οδού Λασκαρίδου 120.
Στην εκδήλωση θα γίνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής προσφορά των ζωγράφων Λάνασσα καθώς και χαιρετισμοί φορέων αλλά και ενημέρωση για τη δράση της ΛΑΝΑΣΣΑ καθώς και Ομιλία της Ιστορικού Τέχνης κ. Κωνσταντίνας Φαρμάκη Α.Σ.Κ.Τ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Τέχνη!
Ποιητικός χαιρετισμός από τον ζωγράφο Werner Hermann.
Θα μιλήσει μητέρα παιδιού που πρόσφατα βοηθήθηκε με αγορά μηχανήματος υποστήριξης του παιδιού της που πάσχει από νεοπλασματικη νόσο εδώ και 4 έτη και είναι τρόφιμος σε ξενώνα του νοσοκομείου Αγία Σοφία Αθηνών.
Τη βραδιά θα εμπλουτίσει με μουσικές κλασσικές μελωδίες και τραγούδια η μουσικοσυνθέτρια πιανίστας κ. Ελένη Μπελιμπασάκη και στο τραγούδι η κ. Βασιλική Καλίστη.

Η εκδήλωση: «Τέχνη και Υγεία χέρι χέρι» θα είναι υπό την Υποστήριξη του Δήμου Καλλιθέας και Υπό την Αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.
Θα τιμηθούν φορείς, χορηγοί και εθελοντές.
Στην εκδήλωση αυτή καλλιτέχνες και εικαστικοί θα στείλουν το μήνυμα σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο να έρθει κοντά μας και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα: «ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»…

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΛΟΓΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ
Site:www.lanassa.org
Tel/fax:2111824253 Kin.6981720997
Έδρα: Αγίας Μαρίνας 27 Αγία Μαρίνα Ηλιούπολη
Τ.Κ.16344
Εκ του Δ.Σ.