Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ετοιμάζει τους νέους «Πρωταγωνιστές»!!!


Τη μεγάλη απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό η εκπομπή του ιδρυτή του «Ποταμιού» στοιχηματίζει να έχει από του χρόνου και η δική της, καθώς...

η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει ένα παρόμοιο concept.
Στροφή στην καριέρα της ετοιμάζεται να κάνει η Ελεονώρα,  που υπηρετεί εδώ και χρόνια εκπομπές lifestyle, οι οποίες βέβαια δεν την αρέσουν ως concept, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, αλλά το κάνει γιατί είναι σωστή επαγγελματίας, και να γίνει «Θεοδωράκης» στη θέση του κενού που άφησε στη τηλεοπτικά δεδομένα η στροφή που έκανε πριν λίγους μήνες ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Μια εκπομπή σαν τους «Πρωταγωνιστές» ετοιμάζει λοιπόν, η ξανθιά και εκρηκτική παρουσιάστρια. Μια εκπομπή, η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, θα έχει ως βάση της το ελεύθερο ρεπορτάζ.
Βέβαια, ως και τις 14 Ιουλίου η Ελεονώρα θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής, «Μελέτησέ το»,  θα παρουσιάζει θέματα της showbiz και θα ασχολείται με τις προσωπικές ζωές των stars. Όσο για την τηλεοπτική στέγη που θα φιλοξενήσει την νέα της εκπομπή, το τοπίο είναι ακόμα… θολό. Ή ακόμα καλύτερα θα παραμείνει θολό έως ότου λήξει το συμβόλαιο της Ελεονώρας με το κανάλι της Κηφισιάς, στο τέλος του Αυγούστου.

Φυσικά, έχει διαρρεύσει ήδη ότι την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια θα είναι στον ΣΚΑΪ, αλλά επειδή τα δεδομένα στην τηλεόραση είναι πάντοτε ρευστά, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να δούμε την Ελεονώρα «Θεοδωράκη» να «πρωταγωνιστεί» στο Star... (iapopsi)