Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μαρίλια Χαριδήμου: Η νεαρή που το έκανε πρώτη φορά στο ΠΟΤΑΜΙ… τζάμπα!!! (foto)


Ηθοποιός, τραγουδίστρια swing, ένα κορίτσι 22 χρονών από την Κύπρο που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζει Ποτάμι. Αυτή είναι η Μαρίλια Χαριδήμου που...

πρωταγωνίστησε στο προεκλογικό σποτ του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη «Η πρώτη φορά» και προκάλεσε σάλο αντιδράσεων, ακόμη και εσωκομματικές.
Μάλιστα η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει και το πού αλλά και το πώς ακριβώς γυρίστηκε το σποτάκι του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη. 


Το σποτάκι γυρίστηκε σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια με σκηνοθέτη τον Πάνο Κοκκινόπουλο, παρουσία στελεχών του Σταύρου Θεοδωράκη, και το γύρισμα έγινε με μία κάμερα και διήρκεσε τέσσερις ώρες.«Στην αρχή μου είπαν να το πω στα κυπριακά, για να γελάσουμε και για να σπάσει ο πάγος. Και πράγματι το είπα σε άπταιστα κυπριακά», προσθέτει. 



Οσον αφορά την αμοιβή της, όπως λέει η ίδια όταν ρώτησε αν θα πληρωθεί για την εργασία που προσέφερε της απάντησαν το εξής: «Το ταμείο στο Ποτάμι είναι άδειο, σε καταγράψαμε ως... εθελόντρια»! Το εκπληκτικό είναι, όπως σημειώνει ο Βηματοδότης ότι η νεαρή ηθοποιός όχι απλώς δεν ψηφίζει Ποτάμι αφού έχει κυπριακή υπηκοότητα και δεν ψηφίζει εδώ αλλά ούτε καν γνωρίζει το κόμμα... (iefimerida)