Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Έρχεται η ανάπτυξη!!! 1ο πανελλήνιο σεμινάριο για...κηδείες!!!


Το πρώτο σεμινάριο για... κηδείες είναι γεγονός. Με πρωτοβουλία του προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών & Ταριχευτών Ελλάδος, κυρίου Μιχάλη Παναγιώτου, στις 23 και 24 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί μια...

εκδήλωση στο Βόλο, στην οποία θα συμμετέχουν αναγνωρισμένοι εκπαιδευτές καθηγητές από πανεπιστήμια της Αγγλίας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στους παρευρισκόμενους.
Το «1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Λειτουργών Κηδειών και Ταριχευττών» έρχεται να πλαισιώσει την ιδέα του Μιχάλη Παναγιώτου για τη δημιουργία της πρώτης σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στη χώρα μας. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εξελίξει το επάγγελμα όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και να αναβαθμιστεί συνολικά ο κλάδος. Στους συμμετέχοντες δε θα απονεμηθεί πιστοποιητικό δια κάθε επαγγελματική χρήση.
Σε δηλώσεις του, ο Τρικαλινός επιχειρηματίας που επιμελήθηκε την οργάνωση του σεμιναρίου τόνισε την επιθυμία του να αναβαθμιστεί ο κλάδος του, καθώς επίσης ανακοίνωσε πως μετά τη διήμερη εκδήλωση θα ακολουθήσουν και άλλες, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ημερομηνίες και τοποθεσίες.

Ο Μιχάλης Παναγιώτου ανέφερε: «Γίνεται μια συνολική προσπάθεια αναβάθμισης του κλάδου, προκειμένου να μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να διαχειριστούν τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές όταν χάνεται ένας άνθρωπος και να παρέχουν στήριξη στους οικείους του. Το συγκεκριμένο Σεμινάριο που θα διοργανωθεί στο Βόλο είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν»... (iefimerida)