Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα: με ποιον θα τον κερατώσεις:


Κανείς δεν επιθυμεί να βιώσει την εμπειρία του κερατώματος, αλλά κάποιες φορές καλό είναι να το έχουμε στο νου μας για να κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά...


Έχουμε ξαναμιλήσει για την ιστοσελίδα Victoria Milan, η οποία βοηθάει δεσμευμένους και παντρεμένους να βρουν το επόμενο φλερτάκι τους. Η εν λόγω ιστοσελίδα έκανε έρευνα σε δείγμα 3.256 γυναικών οι οποίες είναι μέλη της. Η ερώτηση αφορούσε το πρόσωπο με το οποίο απάτησαν το σύντροφό τους.
Τα αποτελέσματα έδειξαν τη χρυσή οχτάδα:

Ένας συνάδελφος ή το αφεντικό:
Περνάς τόσες ώρες με το αγόρι του διπλανού γραφείου που καταλήγεις να τα φτιάξεις μαζί του, σε ποσοστό 38%.

Ένας άγνωστος:
Οι παντελώς άγνωστοι άντρες αποτελούν την εύκολη λύση για τις γυναίκες που θέλουν να απιστήσουν δίχως επιπτώσεις σε ποσοστό 18%.

Το διαδίκτυο να είναι καλά:
Το 165 των γυναικών βλέπουν το ίντερνετ ως εργαλείο εύρεσης παράνομου δεσμού. Και εύκολο και άμεσο.

Ένας φίλος:
Πίστευες πάντα πως η φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα είναι ιερή; Το 10% των γυναικών αποφασίζουν να μετατρέψουν τη φιλία σε απιστία κατά τους αγαπημένου τους.

Ο κολλητός του:
Εύκολη λύση για το 9% των γυναικών που δεν θέλουν να τρέχουν πιο μακριά και συνάπτουν παράνομη σχέση με τον κολλητό του αγαπημένου τους.

Ο συνάδελφος του συζύγου:
Τον είδες μια μέρα στο γραφείο του καλού σου, τον λιγουρεύτηκες και 6% σαν εσένα αποκαλύπτουν πως αυτός ήταν πρώτος στη λίστα του κερατώματος.

Ο γείτονας:
Το 3% των γυναικών αποφάσισαν να κάνουν παράνομο δεσμό με το γείτονά τους, αφού και η απόσταση βοηθά και η ταχύτητα παίζει ρόλο.


Όποιος να'ναι! Ένα 2% που συμμετείχε στην έρευνα προτίμησε την επιλογή που του απατάμε με όποιον βρούμε. Η μη επιλεκτικότητα δεν τιμά το φύλο μας! (apospasma)