Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο δυνατότερος καφές στον κόσμο!!!



Εάν αισθάνεστε ότι ο κανονικός καφές δεν είναι αρκετά δυνατός για να σας κρατήσει ξύπνιο και ενεργητικό κατά τη διάρκεια της ημέρας, ίσως πρέπει να δοκιμάσετε ένα μεγάλο φλιτζάνι...

Death Wish. Ο ισχυρότερος καφές στον κόσμο που φέρεται ότι έχει 200% περισσότερη καφεΐνη από ό,τι ο μέσος όρος ενός κανονικού καφέ. Και μπορεί το όνομα και η συσκευασία να μην είναι πολύ ενθαρρυντικές αλλά ο εν λόγω καφές μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας φίλος, όπως υπόσχονται οι δημιουργοί του. Μια ιδιαίτερη ποικιλία καφέ που διαθέτει τη λαχταριστή γεύση ενός Αrabica αλλά την πολλαπλάσια καφεΐνη κάνει τη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα.
Η εταιρεία Death Wish Coffee Company αναφέρει λίγες λεπτομέρειες για το προϊόν, δίνοντας έμφαση στη δυνατή γεύση της ποικιλίας, στη βιολογική καλλιέργεια των φασολιών του καφέ αλλά και στο έδαφος που μαζί με την ειδική επεξεργασία δίνουν αυτό το… θανατηφόρο φλιτζάνι.Ένας πρώην  barista των Starbucks που δοκίμασε το προϊόν αναφέρει στο περιοδικό «Times»: «Με ένα φλιτζάνι καφέ νιώθεις μεγάλη ενεργητικότητα, αλλά δυστυχώς για λίγες ώρες μόνο, ενώ μετά αισθάνεσαι σαν να έχεις να κοιμηθείς πάνω από 36 ώρες! Αυτό που μένει έντονο είναι το άρωμά του, ενώ αν τον απολαύσεις παγωμένο η δύναμη της καφεΐνης παραμένει στον ουρανίσκο για αρκετό χρόνο. Είναι ένας πραγματικά πολύ δυνατός καφές αλλά η ένταση που σου προσφέρει είναι βραχυπρόθεσμη. Μακροπρόθεσμα αισθάνεσαι κουρέλι, σαν να έχεις σκάψει μερικά χωράφια!» (perierga)