Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τουρκικό υπουργείο εκδίδει οδηγίες για καλό σεξ (...μα τον Αλάχ!)



Αυτά είναι! Οι δικοί μας υπουργοί, μας αφήνουν μέσα στην άγνοια. Ή σ' αυτό τουλάχιστον μας εμπιστεύονται...


Το τουρκικό υπουργείο Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτών εξέδωσε βιβλιαράκι υπό τον τίτλο «Γάμος και Υγεία» με οδηγίες στα ζευγάρια για να απολαύσουν την ερωτική τους ζωή και άλλα θέματα του κοινού βίου τους.
Τα –παντρεμένα εννοείται– ζευγάρια καλούνται να ακούνε, να σέβονται και να μην βρίζουν και να μην προσβάλλουν ο ένας τον άλλο.
Οι οδηγίες καλούν τα ζευγάρια να μην παραλείπουν τα προκαταρκτικά, να προσέχουν την υγιεινή τους και «να μυρίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα».
Στη συνέχεια περνούν και σε άλλα θέματα, όπως οι επιδόσεις και οι οργασμοί.
«Η μονοτονία πρέπει να αποφεύγεται» από τα ζευγάρια, συστήνει το υπουργείο, που προσθέτει ότι καλό θα είναι να ξεχνούν τις παλιές εμπειρίες και να επικεντρώνονται στις μελλοντικές ευκαιρίες.
Όσοι δε έχουν σταθερή ερωτική ζωή, έχουν λιγότερους πονοκεφάλους, γερνάνε πιο αργά ενώ οι γυναίκες έχουν λιγότερες κράμπες κατά την περίοδό τους, αναφέρει το υπουργείο κατά την Hurriyet.
Τα οφέλη από μια καλή σεξουαλική ζωή, καταλήγει το υπουργείο, θα είναι πολλαπλά και για τους δύο: καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, πιο δυνατά οστά και ευεξία… (parapolitika-kamarinia)