Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στέλιος Ρόκκος: Ποιά είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του;



Κυκλοφόρησε η καινούργια δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου με τίτλο «Η γυναίκα μέσα μου» και με αφορμή αυτό, ο τραγουδιστής μίλησε για τον πιο μεγάλο θαυμαστή του, τον πιο αυστηρό κριτή του αλλά και για το μυστικό της επιτυχίας...


«Πάντα έχω άγχος αν θα αρέσει αυτό που έκανα και έχω κάνει και cd που δεν είχαν την εμπορική αναγνώριση που θα τους άξιζε, αλλά προχωράω δεν έγινε και τίποτα. Δεν υπάρχει μυστικό για την επιτυχία. Δεν είναι όλα όπως τα ονειρευόμαστε. Υπάρχουν και άσχημες μέρες. Δεν θα σκάσω γιατί έτσι είναι η ζωή» δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό OK.
 Πιο αυστηρός κριτής σε ό,τι κάνει είναι ο ίδιος του ο εαυτός και λέει χαρακτηριστικά: «Με την ίδια ευκολία που μου λέω μπράβο, με την ίδια ευκολία μου λέω «όχι» σε κάποια πράγματα».
 Η μικρή του κόρη, Μέλια, είναι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του. «Ειδικά εκείνη τρελαίνεται. Είναι όμορφο να ακούς ένα παιδάκι να τραγουδάει τον Αλήτη της Μοσχολιού» εξηγεί ο γνωστός τραγουδιστής το νέο cd του οποίου περιλαμβάνει διασκευές αγαπημένων τραγουδιών που έχουν ερμηνεύσει σημαντικές γυναικείες φωνές της χώρας μας... (vipnews)