Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

5 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι και είναι πολύ sexy...



Πάρε μια βαθιά ανάσα! Δεν μυρίζει καλοκαίρι; Και το ξέρω ότι ο καιρός τις τελευταίες μέρες μπορεί να μην πολυβοηθάει, αλλά λέω να το πάρουμε πάνω μας! Σε προειδοποιώ: αυτό το post θα σε μεταφέρει σε καλοκαιρινές παραλίες, ηλιοβασιλέματα με εκείνον και μερικά cocktails, αντηλιακά, ελληνικά νησιά, θάλασσα...


Χαλάρωσες; Αυτό ακριβώς συνέβη όταν τα καλοκαιρινά αρώματα έφτασαν στο γραφείο!
Και ξέρω πως είναι δύσκολο να χωρέσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι σε ένα μπουκάλι, αλλά τα αρώματα που θα βρεις εδώ το καταφέρνουν! Και είμαι σίγουρη, πως ανάμεσα στα πέντε θα βρεις αυτό που θα σε συντροφεύσει στο δικό σου καλοκαίρι. Και θα το φοράς στο εξής κάθε τέτοια σεζόν!

Το Bronze Goddess Eau Fraiche SkinScent, φιλοξενείται στο κλασσικό σχήμα μπουκαλιού του Bronze Goddes, με ένα ολοκαίνουριο ημιδιάφανο χρυσαφένιο σχεδιασμό. Περιέχοντας πολυτελή και μεθυστικά συστατικά, αυτό το εξωτικό άρωμα θυμίζει τροπική παραλία κάτω από τον υπέρλαμπρο ήλιο, με βάση την κρεμώδη χρυσαφένια καρδιά του κεχριμπαριού που παραπέμπει σε ένα αληθινό καλοκαίρι.

Beach, Bobbi Brown
Γιασεμί της άμμου και άρωμα θάλασσας, μανταρίνι και μία εσάνς από καλοκαίρι και παραλία σε ένα μπουκάλι! Ένα άρωμα που σε ταξιδεύει σε εξωτικές παραλίες και φοριέται παντού και πάντα. Και είναι τόσο sexy!

Tom Ford Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash
Ο Tom Ford σας παρουσιάζει το Neroli Portofino Eau Fraiche Body Splash, μια πιο ανάλαφρη έκδοση του γνωστού αλλά και Νο1 σε πωλήσεις αρώματος της συλλογής Private Blend, Neroli Portofino. Η δροσερή νέα σύνθεση είναι ένας αναζωογονητικός τρόπος για να φορέσεις το άρωμα, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την δροσερή αύρα, τα κρυστάλλινα νερά και την πλούσια βλάστηση της Ιταλικής Ριβιέρας. Αληθινή Μεσογειακή παράδοση! Το Eau Fraiche δημιουργήθηκε για όλο το σώμα. Είναι ένα άρωμα που σε «ανεβάζει» από ένα αισθησιακό μείγμα από νότες κίτρου, λουλουδιών και κεχριμπάρι από εξαίσια συστατικά όπως Νερόλι Τυνησίας, Ιταλικό Περγαμόντο, Λεμόνι Σικελίας, Μανταρίνι, Λεβάντα, Ανθη Πορτοκαλιάς, Δενδρολίβανο και Κεχριμπάρι. Κυκλοφορεί σε 240ml.

Εμπνευσμένο από την τουρκουάζ θάλασσα της Μεσογείου που αγγίζει τον καταγάλανο ουρανό, με τη μεθυστική δροσιά του αναβιώνει εκείνες τις ατελείωτες ημέρες του καλοκαιριού, που ο ήλιος αφήνει τα χρυσά του χάδια στην επιδερμίδα της. Η λεπτή σιλουέτα της διακρίνεται στον ορίζοντα, ενώ περπατά προς τη θάλασσα, αναζητώντας τη ζεστή αγκαλιά των κυμάτων, σαν να επιστρέφει εκεί απ' όπου προήλθε. Απολαμβάνει αυτές τις στιγμές ξεγνοιασιάς και γαλήνης, καθώς ατενίζει τον ορίζοντα και απλώνεται η νύχτα. Σύντομα θα εγκαταλείψει το σέξι μαγιό της για να γλιστρήσει μέσα στο αέρινο, μεταξωτό της φόρεμα και να αφεθεί στη λάμψη και την πολυτέλεια. Το ντελικάτο γιασεμί στην κορυφή του αρώματος, χαρίζει την απαλή δροσιά του, σαν το καλοκαιρινό αεράκι που φυσάει στα μαλλιά της και αναζωογονεί την επιδερμίδα της. Στην καρδιά του το lily-of-the-valley, λάμπει και γιορτάζει την έμφυτη θηλυκότητα. Στη βάση ο αισθησιακό μόσχος, εξυμνεί τη γατήσια χάρη της, τη φυσική της γοητεία και τη δύναμή της να αιχμαλωτίζει...

Το μοναδικό άρωμα λουλουδιών των αντηλιακών προϊόντων της Lancaster, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το άρωμα των διακοπών. Δεν είναι πάντα εύκολο να φοράς το αγαπημένο σου άρωμα στη διάρκεια των διακοπών, μια που τα περισσότερα αρώματα δε μπορούν να φορεθούν στο λαιμό όταν πηγαίνεις για ηλιοθεραπεία. Γι' αυτό το λόγο τα εργαστήρια της Lancaster μας παρουσιάζουν ένα μοναδικό άρωμα, ειδικό για την καλοκαιρινή περίοδο. Με νότες από άνθη πορτοκαλιάς και μόσχο, το άρωμα Summer Splash Eau de Toilette μπορεί να φορεθεί πριν ή στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με το άρωμα των αντηλιακών προϊόντων Lancaster Sun Beauty και Sun Sport... (pathfinder)