Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Λεωφόρος Ποσειδώνος: Το παζάρι του έρωτα, οι πιάτσες, οι τιμές και οι προτιμήσεις των πελατών



Οι πιάτσες του αγοραίου έρωτα μετακινούνται συνεχώς...
Άλλοτε γιατί μια περιοχή παρακμάζει, άλλοτε επειδή έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών, και άλλοτε όπως λένε οι πιο παλιές "όλα κάνουν τον κύκλο τους".
Οι περιοχές με τη μεγαλύτερη κίνηση σε πελατεία είναι η λεωφόρος Ποσειδώνος και οι γύρω περιοχές, Γλυφάδα, Άλιμος. Καλύτερα εισοδήματα, καλύτερα μεροκάματα και για τα κορίτσια...
Οι κοπέλες που πουλάνε το κορμί τους τα τελευταία χρόνια, έχουν αυξηθεί και έχει αλλάξει και η σύνθεσή τους. Η χώρα προέλευσης των κοριτσιών είναι κυρίως η Ρουμανία και η Μολδαβία, με τις Ελληνίδες να είναι μεν λιγότερες αλλά να παρουσιάζουν αύξηση.
Τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός των εκδιδόμενων γυναικών είναι σχεδόν διπλάσιος από τις καθημερινές, ενώ παρατηρείται το φαινόμενο, γυναίκες να έρχονται στην Αθήνα μόνο για τη πελατεία του Σαββατοκύριακου.
Οι τιμές ξεκινάνε από 20 ευρώ για στοματικό σeξ, ενώ η επαφή στο αμάξι μπορεί να πέσει και στα 35-40 ευρώ. Όποιος θέλει την άνεση του ξενοδοχείου θα πρέπει να πληρώσει από 10 εώς 20 ευρώ παραπάνω. Οι τιμές προς τα κάτω μπορεί να πέσουν καθημερινές και τις πολύ πρωινές ώρες, αλλιώς υπάρχουν κανόνες ανάμεσα στα κορίτσια που απαγορεύεται να χαμηλώσουν την αμοιβή.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η ζήτηση από πλευράς πελατών, για συνέρευση χωρίς προφύλαξη, την οποία μάλιστα πληρώνουν και αρκετά παραπάνω. Οι 8 στις 10 εκδιδόμενες δεν είναι δηλωμένες, άρα δεν ελέγχονται υγειονομικά όπως ορίζει ο νόμος, με τους ειδικούς να προειδοποιούν για βόμβα που θα εκραγεί τα επόμενα χρόνια.
Όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζουν και οι παροχές. Και από εκεί που οι παλαιότερες θυμούνται πως δεν επιτρέπονταν ούτε φιλί στο στόμα, τώρα οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Η έλευση ξένων κοριτσιών στη πιάτσα άλλαξε τους κανόνες και πλέον ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Πολλές κοπέλες κάνουν ότι τους ζητηθεί, αρκεί να πληρώσει ο πελάτης, με την εμφάνιση νέων "βίτσιων", όπως χαστούκισμα του πελάτη, μαστίγωμα, το golden shower, που όπως δηλώνουν τα κορίτσια είναι νούμερο ένα σε ζήτηση, ενώ πολλοί ζητούν αντιστροφή των ρόλων και τη χρήση δονητών…(E-Radio.gr)