Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί αυτές τις γιορτές πρέπει να κάνεις… πολύ σεξ;



Οι Γιορτές της περιόδου των Χριστουγέννων είναι πολύ...
κοντά μας και το… αιώνιο ερώτημα που προκύπτει για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της είναι απλό: Να κάνω σεξ ή όχι;

Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: Φυσικά και θα κάνεις σεξ και μάλιστα πολύ! Μπορεί να έχεις τις αμφιβολίες σου, λόγω του ότι στις Γιορτές είσαι προσανατολισμένη στις ετοιμασίες του εορταστικού τραπεζιού, στην οργάνωση του πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς και σε άλλα ενδιαφέροντα γιορτινά πράγματα.

Όπως, όμως, επισημαίνουν οι ειδικοί, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βάλεις το σεξ σε δεύτερη μοίρα!

Ο βασικός λόγος είναι ότι κάνει πολύ καλό στη υγεία, τόσο τη δική σου όσο και του συντρόφου σου, καθώς ο οργασμός μέσω του σεξ βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αλλά και στην πνευματική και ψυχική ηρεμία.

Εκτός από το ωραίο δέρμα, καθώς η ανεβασμένη παραγωγή σε φερομόνες θα κάνει την επιδερμίδα σου λαμπερή και φρέσκια, το σεξ θα σε βοηθήσει να κάψεις τις παραπάνω θερμίδες που λόγω του εορταστικού μενού είναι πιθανό να πάρεις!

Πώς θα τα καταφέρεις;
Αναζητήστε την απομόνωση
Όσο δύσκολο κι αν είναι θα πρέπει να βρεις χρόνο αποκλειστικά δικό σας, δηλαδή δικό σου και του καλού σου. Να αφιερώσεις στιγμές σε εσάς τους δύο, κλεισμένοι και λίγο στο σπίτι σας για να αφοσιωθείτε ο ένας στον άλλον και να ανέβει ακόμα περισσότερο η ερωτική σας διάθεση! Επίσης, και κανένα ποτηράκι κρασί πριν θα σας βοηθήσει πολύ!

Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή
Κάθε ώρα της ημέρας, κάθε στιγμή στην εορταστική σας καθημερινότητα είναι μια αφορμή για να κάνετε σεξ! Είστε σπίτι και έχετε κόσμο; Πήγαινε στην κουζίνα και ζήτα από τον καλό σου να έρθει να σε βοηθήσει. Κλειδώστε και κάντε σεξ επάνω στο τραπέζι!
Έχετε πάει σε ξένο σπίτι; Μπείτε στην τουαλέτα και επιδοθείτε σε γρήγορο, αλλά έντονο σεξ! Προσοχή: Τα δυνατά βογγητά απαγορεύονται δια ροπάλου, εκτός κι αν θέλετε όλοι να μάθουν τι κάνετε.

Εκφράστε τις επιθυμίες σας
Συνήθως, όταν είσαι σε μακρά σχέση με τον καλό σου είναι πολύ φυσιολογικό να μην υπάρχει το πάθος και η φλόγα του ξεκινήματός σας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις ερωτικές επιθυμίες, πιο φυσιολογικές, αλλά και πιο περίεργες. Μην διστάσεις να μιλήσεις στον σύντροφό σου για το τι θέλεις να κάνεις στον ερωτικό τομέα και μοιραστείτε ξεχωριστές ερωτικές στιγμές.
Καλή διασκέδαση!
Με πληροφορίες από santemagazine.fr