Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σάκης Ρουβάς: «Θα σου φτιάξω μακαρόνια με μαύρο κοτόπουλο… για να φας»!!! Το απίστευτο deal


Το δικό του «ρεσάλτο» στον χώρο...
του επιχειρείν φαίνεται πως πραγματοποιεί ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΜΕΑgr o Σάκης Ρουβάς ετοιμάζεται να «μπει», αποκτώντας πακέτο μετόχων, στην εταιρεία παραγωγής πουλερικών Νιτσιάκος.
Συγκεκριμένα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοφιλής σταρ έχει συμφωνήσει σε όλα με την οικογένεια Νιτσιάκος προκειμένου να αποκτήσει μειοψηφικό ποσοστό στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας που θα κυμαίνεται κοντά στο 40%!

Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτής ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται να έχει προτείνει στη διοίκηση της εταιρείας τη δημιουργία νέων προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, προτάσεις που όπως λένε οι πληροφορίες, εντυπωσίασαν όσους τις άκουσαν.
Σημειώνεται πως η εταιρεία Νιτσιάκος λανσάρισε πρόσφατα το «Μαύρο Κοτόπουλο», της Αλσατίας, το οποίο έχει ευρέως γνωστό μέσα από το Survivor και το οποίο εκτρέφεται σε λίγες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νέο αυτό εγχείρημα, στον «κόσμο» του επιχειρείν, όπως φυσικά και στα δύο προηγούμενα, ο Σάκης Ρουβάς έχει ως μέντορα του τον κουμπάρο του στην προσπάθεια του να δημιουργήσει νέες πηγές εισοδήματος έξω από τον χώρο του θεάματος, εκμεταλλευόμενος φυσικά τη δημοφιλία του, αλλά και τα κεφάλαια που έχει κερδίσει σε αυτά τα χρόνια.

Ο Σάκης Ρουβάς, μέσω της εταιρείας του SK Κτηνοτροφική ΑΕ, κατασκευάζει στην Καρδίτσα μονάδα παραγωγής ενέργειας από βιοαέριο ισχύος 500 KW, ενώ φαίνεται πως ο δημοφιλής στάρ ετοιμάζει και δεύτερη επένδυση στον χώρο των ΑΠΕ, στη Δυτική Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να έχουν αποκαλυφθεί κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες! (fimes.gr)