Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Δεν φαντάζεστε τι γραφείο άνοιξε η κόρη του Φλωρινιώτη…


Η Αννούλα Φλωρινιώτη έγινε γνωστή...
μέσα από το τραγούδι και τις εμφανίσεις που έκανε στο πλευρό του πατέρα της.
Η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, αποφάσισε, παράλληλα με το τραγούδι ν’ ασχοληθεί και με κάτι εντελώς διαφορετικό. Έτσι, αποφάσισε ν’ ανοίξει το δικό της γραφείο συνοικεσίων.
«Από μικρή οι φίλοι μου με λέγανε... Βασιλειάδου, γιατί πάντα ήθελα να τους ζευγαρώνω όλους» είπε στην Espresso και συνέχισε: «Αυτό το έκανα πάντα στη ζωή μου και, επειδή η φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που απαιτούνται και αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, φρόντιζα να φέρνω κοντά φίλους που γνώριζα έξω με φίλους μου στην Ελλάδα. Αυτό μου έδινε διπλή χαρά και είμαι πολύ περήφανη που το χόμπι μου το έκανα επάγγελμα».
Μάλιστα, είναι τόσο καλή που βρίσκει ταίρι σε όποιον της το ζητήσει.  «Αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι έρχονται στο γραφείο άνδρες μεγάλης ηλικίας, οι οποίοι θέλουν απεγνωσμένα να κάνουν ένα παιδί».
Βέβαια, κάποιοι δεν ήταν θετικοί με το ν’ ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, αλλά στο τέλος ζήτησαν την βοήθειά της. «Αυτοί που μου έλεγαν “μην το κάνεις” ήταν αυτοί που γράφτηκαν πρώτοι. Είδαν τις εγγραφές που έκανα σε νέους ανθρώπους, ευκατάστατους και όμορφους, για τους οποίους κανείς δεν θα πίστευε ότι θα πήγαιναν σε κάποιο γραφείο προκειμένου να βρουν τον άνθρωπο της ζωής τους. Κατάλαβαν, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιο πρόβλημα για να είσαι μόνος σου. Μπορεί απλώς να ευθύνονται οι λανθασμένες επιλογές, οι πολλές ώρες εργασίας αλλά και οι πολυετείς σπουδές, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την αναζήτηση συντρόφου. Είναι κάποιοι που απευθύνθηκαν στο γραφείο μου μόνο και μόνο για να ασχοληθώ μαζί τους. Είναι και κάποιοι που μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά ο μόνος άνθρωπος που δεν θέλει να παντρευτεί σε αυτό το γραφείο είμαι εγώ».

Το... πάθος της για τα προξενιά ενισχύεται και από την παραδοχή της ότι δεν είναι επαγγελματίας του χώρου. «Πρώτη φορά το κάνω στη ζωή μου, αλλά το κάνω με πολλή αγάπη και όποιος με γνωρίζει ξέρει ότι για μένα αυτό το γραφείο δεν είναι επιχείρηση αλλά ευχαρίστηση»… (gossip-tv.gr)