Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Cindy Cowan: Ποια είναι η γοητευτική Αμερικανίδα που κάνει διακοπές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη…


Mε θέα την Ακρόπολη και με μια πολύ γοητευτική...
γυναικεία παρουσία πόζαρε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο Instagram.
Τον Οκτώβριο του 2016 ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της νέας του κατοικίας στο Λος Αντζελες, εκεί που διαμένει τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Δυτικού Χόλιγουντ και αυτό δίνει την δυνατότητα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να βρίσκεται στην καρδιά της αμερικανικής βιομηχανίας θεάματος.
Δεν ξεχνά, βέβαια, την Ελλάδα και όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν παραλείπει να την επισκεφθεί συναντώντας φίλους του. Αυτή τη φορά, μια καλή του φίλη και καταξιωμένη στο χώρο όπου δρα επαγγελματικά, η Cindy Cowan, επισκέφθηκε την Ελλάδα και οι δυο τους αποτύπωσαν την συνάντηση με μια κοινή φωτογραφία (σσ στο παρελθόν ο ίδιος έχει δημοσιεύσει φωτογραφία από συνάντησή τους στην Καλιφόρνια).
Η βραβευμένη με Οσκαρ Aμερικανίδα παραγωγός ταινιών και συνθέτρια, Cindy Cowan φαίνεται ότι κάνει το γύρο των ελληνικών νησιών.
Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Insragram «μαρτυρά» ότι η Αμερικανίδα παραγωγός επισκέφθηκε τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και δεν θα μπορούσε να μην συναντηθεί με τον Ελληνα φίλο της. «Los Angeles visiting Greece 1-1» έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο λογαριασμό του και η ίδια δείχνει ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στην Ελλάδα. Aξίζει να σημειωθεί ότι στενοί φίλοι της παραγωγής είναι μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος όπως ο Boy George, o Jon Bon Jovi, Gerard Butler και η Seal… (bovary.gr)