Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Τι θα έκαναν τα ζώδια αν ναυαγούσαν σε ένα νησί…


Ένεκα καλοκαιριού, τα 12 ζώδια αποφάσισαν...
πάνε τις διακοπές τους, όμως στο δρόμο με το πλοίο, κάτι δεν πήγε καλά και εν τέλει, αφού αυτό βυθίστηκε, εκείνα βρέθηκαν ξεβρασμένα στις ακτές ενός ερημικού νησιού.
Κάτι σαν το survivor δηλαδή, αλλά για ζώδια. Άλλα φρίκαραν, άλλα ούτε νοιάστηκαν, κάποια πείνασαν λίγο και μερικά το έριξαν στις προσπάθειες απεγκλωβισμού.
Διαβάστε αναλυτικά πως θα συμπεριφερόταν το κάθε ζώδιο, αν βρισκόταν ναυαγός σε ένα ερημονήσι και έπρεπε να εξασφαλίσει την επιβίωση του.
Κριός:
Θα ήταν ο πρώτος που θα φρίκαρε και θα ρωτούσε τους υπόλοιπους τι να κάνουν για αυτό το κακό που τους συνέβη.
Ταύρος:
Το βασικό του ερώτημα - πρόβλημα, θα ήταν πως ακριβώς θα επιβίωναν εκεί χωρίς φαγητό και νερό, ενώ θα είχε αρχίσει να πεινάει ήδη.
Δίδυμος:
Επειδή είναι και πιο ψύχραιμος, θα έβλεπε αν λειτουργεί το κινητό του και αφού διαπίστωνε ότι προφανώς και όχι, θα ρωτούσε τους άλλους να ελέγξουν τα δικά τους.
Καρκίνος:
Επειδή είναι και λίγο φλώρος, θα κολλούσε με το φίλο του τον Ταύρο και θα έψαχνε μαζί του για τροφή και στέγη.
Λέων:
Εννοείται ότι εξ αρχής θα ήθελε να μάθει ποιος θα ήταν ο αρχηγός της ομάδας και αν κάποιος του έφερνε αντίρρηση θα ήταν ικανός να τον εξοστρακίσει.
Παρθένος:
Θα προσπαθούσε να οργανώσει την ομάδα μπας και βγει καμιά άκρη, αλλά μάλλον θα κατέληγε με σπασμένα νεύρα από το χάος.
Ζυγός:
Καταρχάς θα απέφευγε τον Κριό γιατί θα τον τρέλαινε με τις υστερίες του και θα πήγαινε είτε με τον Ταύρο και τον Καρκίνο να κάνουν τα δικά τους, είτε με τον Υδροχόο.
Σκορπιός:
Καλά ο γεννημένος μαχητής δεν κρύβεται. Θα σηκωνόταν να εξερευνήσει την περιοχή, γιατί αυτοσκοπός του θα ήταν η επιβίωση. Δε θα μπορούσε με τίποτα να ήταν απροετοίμαστος για ότι έμελλε να συμβεί.
Τοξότης:
Θα έπαιρνε το Δίδυμο και θα πήγαιναν για εξερεύνηση γιατί είναι και ψυχή ανήσυχη, που θέλει να ζει τη ζωή του και γενικά δε θα ταραζόταν και πολύ.
Αιγόκερως:
Καταρχάς θα την έλεγε στο Δίδυμο που θα τον ρωτούσε αν δουλεύει το κινητό του και γενικά δε θα έχει καμιά όρεξη για  κουβεντούλες και παιχνίδια στο νησί. Θα ήταν απόλυτα ξενερωμένος και το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να εξαφανιστεί από εκεί.
Υδροχόος:
Η πρόταση του, θα ήταν να χωριστούν τα ζώδια σε ομάδες και μετά ο καθένας να αναλάβει να κάνει και από κάτι, μπας και βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση. Θα πήγαινε να ψάξει για νεράκι και θα έπαιρνε και το Λέοντα να τον βοηθήσει με τα ξύλα.
Ιχθύς:

Θα είχε αποπροσανατολιστεί εντελώς και θα προσπαθούσε να καταλάβει που βρίσκεται τελικά. Μετά, θα καθόταν να γράψει βοήθεια στην άμμο μήπως και περάσει κανένα αεροπλάνο και το δει. Καλά κρασιά… (e-radio.gr)