Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η φανέλα του Tsipras & οι «Σερβιέτες»… της λίστας Λαγκάρντ!!!



Αλέξη είσαι τρέλα… με του Messi τη φανέλα, Αλέξη είσαι γλύκα...


με του θείου σου την γκλίτσα!


v  Φωνές, ακούω φωνές… τους αλήτες που μας κλέβουνε, δεν έχει σκοπό να τους τιμωρήσει κανένας κεφτές! Όλοι τους την πηδάνε την υπόθεση και οι μόνοι που την πληρώνουμε είμαστε εμείς… τα ζαβά! Εμείς που δε λέμε να ξυπνήσουμε και μαζί με το κουτόχορτο, τρώμε και τη λίστα με τις «σερβιέτες» Λαγκάρντ!


v  Επέστρεψε λέει ο Τσίπρας με τη φανέλα του Messi… και είναι έτοιμος να κάνει παιχνίδι ο «μπόμπιρας» με την πιπίλα στο στόμα και το τσουλούφι του «Παρά πέντε»! Ήρθε γεμάτος ιδέες και γνώσεις για να μας παραμυθιάσει… και να μας εξαφανίσει κοινωνικά!


v  Βρε παιδιά, τι γίνεται στον ΕΟΤ; Τώρα το πήραν γραμμή ότι εκεί μέσα υπάρχουν μακριά χέρια, «παρεούλες» και ακάλυπτες επιταγές; Δεν τους είχε πει κανείς ότι μερόνυχτα δουλεύανε… για να γλεντάνε τη μέρα με όμορφη παρέα; Εξού και το Επίλεκτη Ομάδα Τυφλοπόντικων…


v  Και η χείρα έχει ψυχή… και για να κλάψει το μακαρίτη, θέλει το αντίτιομό της! Τον έχασε που τον έχασε και ντύθηκε στα μαύρα, να μην αποζημιωθεί η δόλια γι’ αυτό το κακό που τη βρήκε; Ε και αν «δήθεν» το ξέχασε όταν ξαναπαντρεύτηκε, τι να κάνει η δόλια! Ήταν το τυρί που έριξε στο λεγάμενο για να τον κουκουλώσει…


Άσπλαχνο κράτος! Άλλους τους καλύπτεις χρόνια με μουράτες «σερβιέτες» και άλλους τους ξεβρακώνεις στη μέση του δρόμου!!!


Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως