Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Οι 69 αποχρώσεις του ροζ…



Όταν η Αγλαΐτσα Στέρνα συνάντησε πρώτη φορά τον καχεκτικό, προβληματικό πυροβολημένο επιχειρηματία Κίτσο Γκέι, γεννήθηκε μεταξύ τους μια αισθησιακή...

πρόστυχη σχέση που άλλαξε τον αδόξαστο σε όσους έμαθαν για τα καμώματά τους και τα έκφυλα πηδήματά τους… και τα διάβασαν μέσα σε ένα βιβλίο!
 Η Αγλαΐτσα ήξερε από την αρχή πως η αγάπη για τις 69 Αποχρώσεις της δε θα ήταν εύκολη δουλειά με τόσες μαλάξεις και η κοινή ζωή τους θα δημιουργούσε προκλήσεις που κανείς τους δεν είχε προβλέψει.
Η Αγλαΐτσα όμως πρέπει να μάθει να μοιράζεται τον πρόστυχο τρόπο ζωής του Γκέι και με τις άλλες γειτόνισσες, χωρίς να θυσιάζει την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της και ο Γκέι πρέπει να ξεπεράσει τα κόμπλεξ της μοναδικότητας και του άριστου επιβήτορα… με δάκτυλο,  αλλά και να αποκαλύψει στους πάντες πόσο αδερφάρα είναι!
Έτσι, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, «Οι 69 αποχρώσεις του ρόζ», είναι ένα βιβλίο που δεν γράφτηκε ποτέ… καθώς το αναγνωστικό κοινό έχει σκαλώσει στη ανάγνωση της πορνογραφίες των 50 Αποχρώσεων του γκρί… με τη συνοδεία χειρομαλάξεων και άφθονου ...θηλασμού!
Αυτή λοιπόν είναι η νέα γενιά λογοτεχνίας που εκατομμύρια σεξουαλικά στερημένου κόσμου τρέχει να βάλει στο σπίτι του και να διαβάσουν τα παιδιά του…