Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Οι πιο λαμπεροί γάμοι της χρονιάς που πέρασε!!!



Πολλοί ήταν οι χολυγουντιανοί αστέρες και οι celebrities που αποφάσισαν...

να παντρευτούν μέσα στο 2012, οι περισσότεροι εκ των οποίων προτίμησαν να πραγματοποιήσουν την τελετή του γάμου τους στις ιδιωτικές τους επαύλεις, ενώπιον μόλις λίγων καλεσμένων.
Ωστόσο, οι paparazzi καραδοκούν πάντα για να απολαμβάνουν οι κοινοί θνητοί αποκλειστικά στιγμιότυπα κάποιων εκ των διασημότερων γάμων του 2012:
Jessica Biel και Justin Timberlake, 19 Οκτωβρίου 2012
Ο πιο πολυσυζητημένος γάμος της χρονιάς που πέρασε ήταν αναμφίβολα αυτός των Biel και Timberlake. Η νύφη φόρεσε ένα κουφετί ροζ φόρεμα που ο οίκος Giambattista Valli δημιούργησε αποκλειστικά για εκείνη, από μεταξωτή μουσελίνα και οργάντζα με φλοράλ μοτίβα και πολλές στρώσεις από τούλι. Ο δε γάμος πραγματοποιήθηκε σε μία υπέροχη έπαυλη στην περιοχή Puglia της νότιας Ιταλίας.


Δούκισσα Stephanie του Lannoy και Πρίγκιπας Guillame του Λουξεμβούργου, 20 Οκτωβρίου 2012
Η δούκισσα από το Βέλγιο παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Λουξεμβούργου σε μία παραμυθένια τελετή, με όλες τις βασιλικές τελετουργίες που ορίζει το πρωτόκολλο. Το νυφικό, που δημιουργήθηκε από την Ellie Saab, ήταν από ιβουάρ δαντέλα, με ασημένια κεντήματα. Τα μανίκια είχαν μήκος τριών τετάρτων, ενώ η ουρά είχε μήκος περισσότερο από 3,5 μέτρα. Επίσης, στο κεφάλι της τοποθετήθηκε μία υπέροχη τιάρα με τούλι.
Anne Hathaway και Adam Shulman, 29 Σεπτεμβρίου 2012
Μετά από τρία χρόνια σχέσεις οι δύο ηθοποιοί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Καλιφόρνια, με τη νύφη να φορά ένα υπέροχο νυφικό Valentino, το οποίο ταίριαζε ιδανικά με το γιγαντιαίων διαστάσεων μονόπετρο που της χάρισε ο Shulman.
Natalie Portman και Benjamin Millepied, 4 Αυγούστου 2012
Η πρωταγωνίστρια του Black Swan και ο χορογράφος της παντρεύτηκαν με μία κλειστή εβραϊκή τελετή, σε έπαυλη της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα αγοράκι 14 μηνών.
Alec Baldwin και Hilaria Thomas, 30 Ιουνίου 2012
Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε το καλοκαίρι την δασκάλα της γιόγκα σε καθεδρικό ναό της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Woody Allen και η Tina Fey. Το νυφικό ήταν του οίκου Amsale, ενώ ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι Tom Ford.
Margherita Missoni και Eugenio Amos, 23 Αυγούστου 2012
Η κληρονόμος του γνωστού οίκου παντρεύτηκε τον οδηγό των αγώνων ταχύτητας στο Brunello της Ιταλίας. To νυφικό της σχεδιάστηκε φυσικά από τον Giambattista Valli, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Missoni, και δημιουργήθηκε από μετάξι και οργάντζα.


Camila Alves και Matthew McConaughey, 9 Ιουνίου 2012
Μετά από έξι χρόνια σχέση και δύο παιδιά, τον Levi και τη Vida, το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με μια «κλειστή» τελετή στον κήπο του σπιτιού τους, στο Τέξας.
Drew Barrymore και Will Kopelman, 2 Ιουνίου 2012
H Barrymore είπε το «ναι» στον -σύμβουλο τέχνης- σύζυγό της, σε μία απλή και όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σπιτιού τους στο Montecito. Τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός φόρεσαν Chanel. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Reese Witherspoon, Jimmy Fallon και Cameron Diaz.
Priscilla Chan και Mark Zuckerberg, 19 Μαΐου 2012
Μετά από εννέα χρόνια γάμου ο Zuckerberg παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με μία κλειστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζευγαριού, στο Palo Alto της Καλιφόρνια. Η νύφη επέλεξε φόρεμα της Claire Pettibone με δαντέλα, ματ σατέν και κεντημένο μπούστο. Το ζευγάρι είχε μόλις 100 καλεσμένους, οι οποίοι δεν γνώριζαν για τον γάμο μέχρι την στιγμή που έφτασαν εκεί (γνώριζαν ότι πάνε σε πάρτι για τα γενέθλια της Chan). Επίσης, οι Green Day τραγούδησαν live στην δεξίωση που ακολούθησε.
Evan Rachel Wood και Jamie Bell, 30 Οκτωβρίου 2012
Η πρωταγωνίστρια του True Blood παντρεύτηκε τον ηθοποιό Jamie Bell φορώντας ένα «γοργονέ» νυφικό της Carolina Herrera, από δαντέλα πολυτελείας, με μία όμορφη κορδέλα στη μέση… (mama365)