Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ποια ζώδια ψάχνουν τα κινητά μας;



Ποια ζώδια υποκύπτουν ευκολότερα στον πειρασμό να...
«σκαλίσουν» τα κινητά των άλλων; Και πώς δικαιολογούνται αν πιαστούν στα πράσα, με το ξένο κινητό στο χέρι; Η αστρολογία μας απαντά σύμφωνα με το «govastileto.gr και μας κλείνει το μάτι, χαμογελώντας πονηρά…

ΚΡΙΟΣ
Αν ο Κριός έχει …ψυλλιαστεί ότι κάτι του κρύβεις, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να σε ρωτήσει απευθείας, παρά να καταφύγει σε έμμεσους τρόπους για να πάρει πληροφορίες.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; Θα προσπαθήσει να στη βγει κι από πάνω: «Παρ’ το μωρέ. Πώς κάνεις έτσι; Λες και θα σ’ το φάω…»

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος έχει κάπως… μεταχρονολογημένες αντιδράσεις. Για να σκεφτεί αν είναι σκόπιμο να σκαλίσει το παρατημένο κινητό σου, θα πρέπει πρώτα να έχει υποψίες ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Μου φάνηκε πως χτύπησε… Αλήθεια, τι έχει για φαγητό;»

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος δεν είναι απλώς ότι θέλει να ψαχουλέψει το κινητό σου. Πε-θαί-νει να το κάνει. Είναι ο πρωταθλητής της περιέργειας ανάμεσα στα ζώδια.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Έχουν βγει κάτι ωραίες εφαρμογές. Θες να σου τις περάσω στο κινητό;»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει μια περιέργεια για το τι συμβαίνει στις ζωές των άλλων. Ιδίως τις αισθηματικές. Ε, δεν θα έχει για τη δική σου ζωή, που είσαι και ο άνθρωπός του; Κατά βάθος του αρέσει αυτή η αγωνία, είναι το αλατοπίπερο στον εσωτερικό του κόσμο.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Πώς μπόρεσες να διανοηθείς ότι ψαχουλεύω το τηλέφωνό σου; Αχ, η καρδιά μου…»

ΛΕΩΝ
Μα, να καταδεχτεί ένας Λέων να ψαχουλεύει κινητά; Σαν να είναι η γυναικούλα που σκαλίζει τις τσέπες στο σακάκι του άντρα της; Ε, όχι. Θα πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος για να το κάνει…
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Ήθελα να δω αν έχεις βάλει τη φωτογραφία μου στην οθόνη σου».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος έχει αρχές. Και μία από αυτές είναι ότι δεν πρέπει να γινόμαστε αδιάκριτοι και να χώνουμε τη μύτη μας στα προσωπικά των άλλων. Έστω κι αν οι άλλοι είναι το «πρόσωπο».
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Το πήρα για να το καθαρίσω λίγο. Ξέρεις πόσα μικρόβια μαζεύει ένα κινητό; Περισσότερα κι από ένα χαρτονόμισμα!»

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα, πράγμα που του χαρίζει μια φυσική περιέργεια. Αλλά αυτό δεν τον κάνει με τίποτα αγενή και αδιάκριτο.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Μα τι χοντροκομμένο και ξεπερασμένο αυτό το κινητό! Γιατί δεν παίρνεις κάποιο άλλο μοντέλο;» ή αντίθετα «Μμμ, πολύ ωραίο ντιζάιν!»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα δει ο Σκορπιός, το ζώδιο-ντετέκτιβ, ένα κινητό αφημένο εκεί, στο έλεός του, και δεν θα το κάνει φύλλο και φτερό; Θα αφήσει να πάει χαμένη η ευκαιρία να βρει τι του κρύβεις; Δε νομίζω…
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Κάτσε κάτω και λέγε: Ποιος/ ποια είναι…» και ακολουθεί η απαγγελία όλων των ονομάτων με τα οποία επικοινώνησες τον τελευταίο μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης έχει μια φυσική περιέργεια σαν του παιδιού, εξίσου αθώα και απειθάρχητη. Θα ψαχουλέψει το κινητό σου, μόνο επειδή το βρήκε μπροστά του.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Καλά ε, μόλις το έσωσα από τα δόντια του σκύλου»…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι αξιοπρεπής άνθρωπος. Όμως άλλο αξιοπρεπής και άλλο κορόιδο, έτσι; Αν λοιπόν του δώσεις και την παραμικρή υποψία ότι κάτι συμβαίνει θα αρχίσει να ψάχνεται.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Μα, τι ανεύθυνος που είσαι… Όλο εγώ θα σου μαζεύω τα πράγματά σου;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ζώδιο του Αέρα, δηλαδή εκ φύσεως περίεργος. Αν ο Υδροχόος υποψιάζεται ότι δεν είσαι εντάξει απέναντί του, θα αρχίσει να το ψάχνει.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Α, απλώς χάζευα τι μενού έχει αυτό το μοντέλο».

ΙΧΘΥΣ
Ο Ιχθύς θέλει να γνωρίζει τους άλλους μέχρι τα βάθη της ψυχής τους. Αν τώρα εσύ έχεις μια εξέχουσα θέση σε αυτό το σύμπαν, και ο Ιχθύς βρεθεί μπροστά στο παρατημένο κινητό σου, μαντεύεις το αποτέλεσμα. Πολύ αθώα και φυσικά, θα κοιτάξει τι έχει μέσα.
Τι θα σου πει αν τον πιάσεις στα πράσα; «Α, το δικό σου ήταν; Και αναρωτιόμουν πού βρέθηκε…». Κι ας μην υπάρχει άλλος στο σπίτι…