Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Λογοτεχνικός Διαγωνισμός 121 Λέξεων



Το 121 Words διοργανώνει έναν νέο λογοτεχνικό...
διαγωνισμό σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Anubis και Brain Ware και προσφέρει στους συγγραφείς που θα συμμετάσχουν τα εξής μοναδικά έπαθλα:
• 20 Νικητές θα δουν τις ιστορίες τους να δημοσιεύονται τους επόμενους μήνες στα έντυπα της Brain Ware (πανελλήνιας κυκλοφορίας), όπου θα τις απολαύσει το αναγνωστικό κοινό των περιοδικών.
• Οι νικητές θα παραλάβουν ταχυδρομικώς ένα αντίγραφο του περιοδικού, όπου θα έχει δημοσιευτεί η ιστορία τους. Επίσης θα λάβουν δώρο από ένα βιβλίο της Anubis με περιεχόμενο από τη μυθοπλασία του φανταστικού.
• Επιπλέον, ένας από τους νικητές θα κερδίσει μέσα από live κλήρωση ένα ολοκαίνουριο Android Tablet HUAWEI MediaPad με οθόνη 9,6 ίντσες και τετραπύρηνο επεξεργαστή.
Οι συνδρομητές του 121 Words που θα διακριθούν θα κερδίσουν θα κερδίσουν επιπλέον έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη από το Mini Cross Stitch by Vera. Μάθε πώς μπορείς να γίνεις συνδρομητής μας εδώ:
• Υποβολή ιστοριών ( 31 Ιανουαρίου - 21 Φεβρουαρίου)
Οι συγγραφείς έχουν περιθώριο έως τις 21 Φεβρουαρίου να υποβάλουν στα ελληνικά την ιστορία τους σε 121 λέξεις ακριβώς, η οποία θα πρέπει θα πρέπει να ανήκει στη λογοτεχνία του φανταστικού. Εφόσον γίνει δεκτή, θα δημοσιευτεί ηλεκτρονικά. Μπορούν να υποβάλλουν την ιστορία τους μέσα από την φόρμα εδώ:
Εφόσον εγκριθούν οι ιστορίες θα δημοσιευτούν στο Urnovl στη συλλογή με τίτλο «Στη σφαίρα της φαντασίας» έως τις 10 Μαρτίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.
• Ανακοίνωση νικητών (1 Απριλίου)
Τους 20 νικητές θα αναδείξει η εκδοτική ομάδα της Anubis και Brain Ware και τα ονόματα θα ανακοινωθούν 1η Απριλίου. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για το πώς μπορούν να παραλάβουν τα έπαθλά τους.
Live Κλήρωση (7 Απριλίου)
Η Live κλήρωση για το Android Tablet HUAWEI MediaPad θα γίνει ανάμεσα στους 20 νικητές του διαγωνισμού και θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 7 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έπαθλα και τον τρόπο λειτουργίας και δημοσίευσης του 121 Words: https://www.121words.com/logotexnikos-diagonismos-6
Χρήσιμοι σύνδεσμοι:
Event Διαγωνισμού:
Συλλογή «Στη σφαίρα της φαντασίας»: