Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Megaλη επικοινωνιακή επιχείρηση να πέσουν στα μαλακά ο Άκης και η παρέα του!!!



Το να έχει επιστρατευθεί ένα σύστημα "επικοινωνιακής αθώωσης" τους Τσοχατζόπουλου στα ΜΜΕ είναι αυτονόητο. Δακρύσαμε από την συγκίνηση για το γεγονός ότι ο Άκης δεν μπορούσε να μιλήσει με τη Βίκυ...

στη διάρκεια του Πάσχα, συγκινηθήκαμε που η Βίκυ του έφτιαχνε το πουκάμισο και ζήτησε αμέσως νερό για λογαριασμό τον Άκη. Ένα σκασμό παπαγαλάκια έχουν επιστρατευθεί, με το αζημίωτο, να μας πείσουν πόσο άδικες είναι οι κατηγορίες που βαρύνουν τους ώμους  των 18 κατηγορουμένων της συγκεκριμένης συμμορίας με τους ακριβοπληρωμένους δικηγόρους.
Το να έρχεται όμως ο Μπόμπολας με το Mega αρωγός στην επικοινωνιακή προσπάθεια να συγκινηθεί η κοινή γνώμη για τα αρπακτικά που δεν άφησαν μίζα για μίζα στα εξοπλιστικά πάει πολύ.
Πάνω από 5 λεπτά υποστήκαμε  την Σοφία Φασουλάκη και τους δικηγόρους των κατηγορουμένων σε μια προσπάθεια να πέσουν στα μαλακά οι κατηγορούμενοι. Κι αν ο Μπόμπολας έχει τους λόγους του, ο Βαρδινογιάννης τι θέση παίρνει γι΄αυτή την επικοινωνιακή, υπερ των κατηγορουμένων, προπαγάνδα;
Να σημειώσουμε ότι τα προσχήματα κράτησε, προς τιμή του, ο Πρετεντέρης που μίλησε για συμμορία και λιγότερο η Όλγα Τρέμη οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο Τσοχατζόπουλος επιχειρεί να πολιτικοποιήσει τη δίκη.
Έχουμε να δούμε πολλά σ΄αυτό το τηλεσήριαλ. Είναι και κάτι περίεργες offshore που δένουν με δεσμούς αίματος τους μέσα και τους έξω... (kourdistoportocali)