Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συνταξιούχος αστυνομικός... έκλεβε σουτιέν!!!



Εμπειρία ζωής για ένα σεκιούριτι σε πολυκατάστημα ξένων συμφερόντων στην Πάτρα...


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε πολυκατάστημα της Πάτρας, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Ο αστυνομικός βαρέθηκε φαίνεται να εκτελεί καθήκοντα κυνηγού και αποφάσισε να ακολουθήσει τακτική του... κυνηγημένου. Μπήκε στο πολυκατάστημα για να κάνει τα ψώνια του, αλλά ο σεκιούριτι παρατήρησε τις ύποπτες κινήσεις του αστυνομικού.
Φορώντας πολιτικά ρούχα, ο υπεύθυνος ασφάλειας του καταστήματος, ακολούθησε τον συνταξιούχο προκειμένου να εντοπίσει τι ακριβώς σχεδιάζει. Ο ύποπτος στεκόταν μπροστά στα γυναικεία εσώρουχα και περιεργαζόταν ένα λευκό σουτιέν! Με πολύ γρήγορες κινήσεις, έκοψε το καρτελάκι με τον κωδικό του συναγερμού και αστραπιαία το έβαλε στο τσαντάκι του.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την έξοδο αφού δεν είχε αγοράσει τίποτα. Τότε, τον πλησίασε ο υπάλληλος και του ζήτησε να τον ακολουθήσει. Μαζί με τον προϊστάμενό του, τον υποχρέωσαν να ανοίξει το τσαντάκι και αφού επιβεβαίωσαν την πράξη, ζήτησαν από τον κλέφτη να επιστρέψει το γυναικείο σουτιέν.
Όταν ζήτησαν τα στοιχεία του, έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Αμήχανος ο δράστης, έδωσε την αστυνομική του ταυτότητα. Τελικά οι υπεύθυνοι τον άφησαν ελεύθερο παρά το ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός δεν αποκάλυπτε το λόγο της… περίεργης κλεψιάς… (exedra, kamarinia)