Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ελληνικά γονίδια! Παρτούζες… διαφόρων φυλών



Τα ελληνικά γονίδια οφείλουν την ονομασία τους στο μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη. Χαρακτηριστικό τους, είναι η μεγάλη τους αντοχή στο χρόνο...

Σύμφωνα με τον ερευνητή-προφήτη-φυσικό Λιακόπουλο τα ελληνικά γονίδια έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα για περισσότερα από 10.000 χρόνια και παρά τις συνεχείς παρτούζες με διάφορες φυλές που πέρασαν από τη γεωγραφική περιοχή που ονομάζεται Ελλάδα.
Τα ελληνικά γονίδια αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη της προέλευσης των Ελλήνων από το Σείριο. Ενώ το γονιδίωμα των διαφόρων βαρβάρων αποτελείται από 24 γονίδια, οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα. Αυτό δεν είναι ευρέως γνωστό διότι αφενός οι Έλληνες γενικώς δεν ασχολούνται με τη σημερινή γενετική -η πραγματική Γενετική έχει ανακαλυφθεί από τους αρχαίους Έλληνες και είναι σαφώς ανώτερη- και αφετέρου οι βάρβαροι γενετιστές δε θέλουν να το παραδεχτούν. Πάντως, τα ελληνικά γονίδια κατατάσσονται στις παρακάτω γενικές κατηγορίες:
Νουκλεοσκυλίδια. Το πρώτο αποκλειστικά ελληνικό γονίδιο που βρέθηκε στο Σταμάτη Γονίδη. Αρχικά οι ερευνητές της Κάτω Ραχούλας Ηλείας, πιστεύαν πως ήταν και το μοναδικό, γι αυτό και το ονόμασαν γονίδιο. Λέξη που σήμερα έχει λάβει γενικότερη έννοια.
Καγκουρογαμίδια. Γονίδιο που συναντάται σε μεγάλα ποσοστά στους έλληνες. Σε μικρότερα ποσοστά συναντάται και στον Κάγκουρα τον Κοινό
Μεγαλοϊδεατίδια. Βασικό γονίδιο των ελλήνων. Αποδεικνύει την προ-ύπαρξη των ελλήνων και της γλώσσας τους. Συναντώνται σε μεγάλες συγκεντρώσεις στα μέλη της ΚΔΩΑ
Γεννημενονικητίδια. Άλλο σημαντικό γονίδιο των ελλήνων. Συναντάται κυρίως σε αθλητές στίβου και πηγές.
Κεντρογονίδια. Γονίδιο το οποίο ανήκει σε λαούς που βρίσκονται στο κέντρο του κόσμου. Εκφράζεται σε αυτούς που όταν οι παππούδες τους έκαναν παρτούζες οι υπόλοιποι λαοί ήταν πάνω στα δέντρα.
Υπάρχουν και πολλά άλλα που ανήκουν σε μυστικές κατηγορίες, αλλά λόγοι Εθνικής Ασφαλείας επιβάλλουν να κρατηθούν κρυφά, προς το παρόν. Όταν αποκαλυφθούν όμως, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους… (frikipaideia)