Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Αρχαίοι Έλληνες… μια διαστρεβλωμένη γενιά!!!



Μυθικοί πολεμιστές της αρχαιότητας από το διάστημα (Σείριος). Βρίσκονται σε αιώνιο πόλεμο με μοχθηρές φυλές κοντινού άστρου που είναι ανθέλληνες και θέλουν...

ΠΑΝΤΑ το κακό των Ελλήνων όπως κομμουνιστές, μασόνοι, σιωνιστές, Βριλ, άθεοι, χεβυμεταλλάδες, σατανιστές, γκέυ, μάρτυρες του ιεχωβά, Τζίμμυδες Πανούσηδες και λοιπά ανθελληνικά στοιχεία.
Καταγωγή
Κατοικούσαν κάπου στον αστερισμό του Μέγα Κυνός (στην δημοτική: Σείριος). Ήρθαν στην Γη για παραθερισμό με το Enterprise. Χρησιμοποίησαν την γη και συγκεκριμένα τα νότια Βαλκάνια για μαντρώσουν τα κοπρόσκυλα τους.
Ιστορία
Δεν υπάρχει εποχή των σπηλαίων για τους Αρχαίους Έλληνες, γιατί ως γνωστόν όταν οι βάρβαροι έμεναν στις σπηλιές, οι Αρχαίοι Έλληνες (που αποίκησαν την γη) παραθέριζαν σε παραθαλάσσιες μεζονέτες στην Κνωσσό της Κρήτης με χομ σίνεμα, τζακούζι, αιρ κοντίσιον και ηλιακούς θερμοσίφωνες. Πώς νομίζετε κυκλοφορούσαν με χλαμύδες χωρίς να κρυώνουν? Οι ανθέλληνες λένε πως οι μεζονέτες ήταν το παλάτι του βασιλιά Μίνωα για να παραχάξουν την ιστορία. Στις αμμουδερές παραλίες της Κρήτης γινόταν το έλα να δεις, φάτε μάτια ψάρια κλπ, με τις γκόμενες να κάνουν τόπλες, όπως αποδεικνύει αρχαίο αγαλματάκι γκόμενας με τα βυζόμπαλα έξω που κρατάει δύο φίδια (το φιδάκι ο Διαμαντής). Οι αρχαιολόγοι λανθασμένα θεωρούν πως το άγαλματάκι είναι καποια θεά. (δες φώτο).
Εποχή του χαλκού
Οι αρχαίοι Έλληνες υπό τον θρυλικό σμήναρχο Ηρακλή, καβάλησαν το διαστημόπλοιο τους και επισκέφτηκαν το Περού και την Αίγυπτο όπου έφτιαξαν Πυραμίδες (ήταν κέντρα κινητής τηλεφωνίας), την Ηνωμένο Βασίλειο όπου έφτιαξαν το Stonehedge (άπλωναν τα πλυμένα για να στεγνώσουν), την Γαλλία όπου έφτιαξαν μανιτάρια ala cream (οι Γάλλοι έκλεψαν την δόξα) και την Αμερική όπου έφτιαξαν την Harley Davidson (για να παίζουν τα παιδάκια τους).
Αρχαϊκή ιστορία των Αρχαίων Ελλήνων, Ιλιάδα
Πολυμήχανος και εφευρετικός λαός, επινόησε το ρητό "Κάντε πόλεμο για τον έρωτα". Η Έλεν Ξέκολωφ, στριπτιζού, γκόμενα του νονού της νύχτας Αγαμέμνονα, τον έκλασε και πήγε με τον Πάρη, γιατί είχε μεγαλύτερο παπάρι και ακριβότερη Ferrari. Ο Πάρης ήταν διευθυντής εταιρείας, της Τροία ΑΕ, γραβατάκιας, σύχναζε στο Αλέκος, παραθέριζε στην Mύκονο και κατοικούσε στα βόρεια προάστεια. Ο Αγαμέμνων κήρυξε βεντέτα και προσέλαβε έναν μπράβο, (και σπουδαίο Hacker) τον Αχιλλέα. Αυτός με καμιά σαρανταριά νοματαίους hackers ξεκίνησαν να εκδικηθούν τον φλώρο των βορείων προαστείων, Πάρη. Έτσι, πήραν τα laptop τους, πήγαν στο αεροδρόμιο όπου είχε ασύρματο δωρεάν internet, μπουκάρανε στους servers της εταιρείας Τροία ΑΕ, όπου εργάζονταν ο Πάρης και τα Βριλ του, και με έναν ιό Δούρειο Ίππο / Τrojan Ηorse, κράσαραν τον server της Τροία ΑΕ, προκαλώντας την πλήρη κατάρρευση της εταιρίας. Οι δικηγόροι της εταιρίας έκαναν μήνυση στην εταιρία λογισμικού Symantec, γιατί το firewall ήταν τρύπιο, αλλά απεργούσαν τα δικαστήρια και η υπόθεση εκκρεμεί μέχρι σήμερα. Ο Αγαμέμνων, ο Αχιλλέας και οι μπράβοι τους, χρεωκόπησαν την εταιρία Τροία ΑΕ, πήραν πίσω την αλανιάρα ενώ ο Πάρης αφού τα έχασε όλα έκανε χαρακίρι.
Ο δημοσιογράφος μεσημεριανού κουτσομπολίστικου Ηλλίας (και όχι Ηλίας) κατέγραψε το ρεπορτάζ και δόθηκε η ονομασία Ιλλιάδα
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.
Αρχαϊκή ιστορία των Αρχαίων Ελλήνων, Οδύσσεια
Ο Αγαμέμνων, για να γιορτάσει την νίκη του, πήρε τους Hackers και πήγαν για γουρουνοπούλες και ρετσίνες στα βλάχικα. Όμως ήπιαν πολύ, ο Αχιλλέας έπαθε αυτοκινητιστικό και πέθανε γιατί ο οδηγός του ασθενοφόρου έπαιζε Lineage και ξέχασε να πάει ενώ οι υπόλοιποι μεθυσμένοι πήραν λάθος δρόμο, χάθηκαν και δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους. Και δεν ξαναέπαιξαν ΠΟΤΕ Lineage! Ούτε World of Warcraft! Όχι, δεν τους βρήκε η Νικολούλη. Εξαίρεση ήταν ο hacker Οδυσσέας, που βρήκε ένα internet cafe και δούλεψε για ένα μήνα. Με τον πρώτο μισθό του έβγαλε εισιτήριο για την Μύκονο για να βρει μια γκόμενα που γνώρισε σε chat. Πήγε στην Μύκονο αλλά ξέμεινε από φράγκα, και έκανε τον ζιγκολό μιας πλούσιας κυρίας της Κίρκης για να βγάλει τα προς το ζειν. Στο μεταξύ άρχισε να την ακούει και να κάνει κεφάλι με λωτούς, εθίστηκε, και έμπλεξε με διάφορους αλήτες όπως ο Κύκλωπας και με τσούλες όπως η Σκύλα και η Χάρυβδη. Εν τω μεταξύ η γυναίκα του στην Ιθάκη όσο έλειπε ο Οδυσσέας τον έπαιρνε από διάφορους μάγκες που είχαν μπαστακωθεί σπίτι της. Ο Οδυσσέας αφού έγινε σωστό ρεμάλι και γύριζε στα νησιά της Μεσογείου για μια δεκαετία , γέρασε και αποφάσισε να γυρίσει πίσω στο σπίτι του για να προλάβει να πάρει την σύνταξη (με ΕΚΑΣ) , πριν την φάει ο ανεπρόκοπος γιος του στις πουτάνες, και για να διώξει τους γκόμενους της γυναίκας του από το τσαντίρι τους (γιατί είχε αρχίσει να βρίσκει στις πόρτες από το κέρατο).
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.
Κλασσική Εποχή, Αθήνα vs Σπάρτη
Ο δήμαρχος της Αθήνας ήταν μερακλής και γλετζές. Μοίραζε τζάμπα φραπέδες και ξαπλώστρες στην λούτσα, τζάμπα προσκλήσεις στα μπουζούκια της Ιερής Οδού και έφερνε Φιλλιπινέζες για να κάνουν όλες τις αγγαρίες. Έτσι οι Αθηναίοι την έκαναν ζωή και κότα και ταράτσα και χλίδα και σπαρίλα. Αντίθετα, ο δήμαρχος της Σπάρτης ήταν τσιφούτης και σπαγγοραμένος και μάζευε όλα τα φράγγα των Σπαρτιατών για την πάρτη του. Έτσι οι Σπαρτιάτες έμαθαν να ζουν στην λιτότητα και χωρίς μπικικίνια. Έτσι οι δύο πόλεις μισούσαν η μία την άλλη και τα σπάγανε στο γήπεδο. Στον τελευταίο αγώνα όμως, οι Σπαρτιάτες νίκησαν τους Αθηναίους γιατί οι τελευταίοι ξενύχτησαν στην Μπετζετάκου πριν τον αγώνα. Από την ντροπή τους , η Αθήνα παρήκμασε.
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.
Εποχή των Μακεδόνων
Ο Phillips, πρόεδρος μιας (μέχρι τότε ασήμαντης) ομάδας της Β' εθνικής, των Μακεδόνων, στην οποία παίζανε μπάλα κάτι τσοπανόβλαχοι που τρώγανε όλη μερα μπουγάτσες, πούλησε τα γίδια και τα γαϊδούρια του και έκανε μεταγραφές. Έτσι σύντομα ανέβηκε στην Α' εθνική και πήρε το πρωτάθλημα Αρχαίας Ελλάδας. Επειδή όμως η ομάδα ήταν μαγαζάκι του, έβαλε το γιο του Alexander ως προπονητή. Ο Alexander , που ήξερε γαλλικά και πιάνο, έβγαλε την ομάδα στην Ευρώπη και μετά στο Μουντιάλ όπου έσκισε. Έφαγε όμως ήττα από κάτι Ινδούς ravers που έβαφαν τα μαλλιά τους κόκκινα, έτρωγαν ψυχεδελικά , και παραθέριζαν στην GOA της Ινδίας. Από την στενοχώρια του ο Alexander , έφαγε τόση μπουγάτσα που έσκασε. Προς τιμήν και ανάμνησιν του Alexander, οι κάτοικοι της Μακεδονίας τρώνε μέχρι σήμερα μπουγάτσα. Οι προπονητές που ακολούθησαν ήταν όλοι άχρηστα τομάρια.
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.
Ύστερη εποχή
Μετά την εποχή των Μακεδόνων, όλοι οι Αρχαίοι Έλληνες, τα μάζεψαν και γύρισαν πίσω στον Σείριο και δεν ξαναγύρισαν, αφήνοντας πίσω στην Ελλάδα μόνο τα κοπρόσκυλα τους όπως εξιστορείται στην επόμενη παράγραφο. Έτσι όταν οι Ρωμαίοι ήρθαν στην περιοχή, μπέρδεψαν τα κοπρόσκυλα με τους Αρχαίους Έλληνες και νόμισαν πως κατάκτησαν τους Έλληνες. Ψέμματα. Οι Έλληνες ποτέ δεν κατακτήθηκαν.
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.'
Αρχαίοι Έλληνες και σύγχρονη Ελλάδα
Το 200 πχ στον Σείριο, οι Αρχαίοι Έλληνες του Σειρίου αντιμετώπισαν πρόβλημα αδέσποτων κοπρόσκυλων καθώς οι κατοικίδιες σκυλίτσες, έκαναν σκυλο-σεξ, γεννούσαν σαν σκύλες, έκαναν πολλά κουτάβια, γέμισαν τους δρόμους, δάγκωναν περαστικούς και τους κολλούσαν λύσσα. Έτσι οι Αρχαίοι Έλληνες μάντρωσαν τα κοπρόσκυλα τους στην περιοχή που παραθέριζαν και σήμερα είναι γνωστή ως Ελλάδα και τα άφησαν να δαγκώνουν το ένα το άλλο και να κάνουν σκυλο-σεξ. Το μαντρί με τα κοπρόσκυλα ονομάστηκε σκυλομαντρί της Αρχαίας Ελλάδας , αλλά με την πάροδο του χρόνου επικράτησε λανθασμένα η σύντομη ονομασία Ελλάδα . Αργότερα, οι Αρχαίοι Έλληνες επέστρεψαν στον Σείριο και εγκατέλειψαν το σκυλομαντρί στο έλεος των των κοπρόσκυλων που εκτός από το να δαγκώνουν το ένα το άλλο και να κάνουν σεξ σαν σκυλιά, ξέρουν να τρώνε, να κλάνουν και να αφοδεύουν ολημερίς. Τα κοπρόσκυλα όντας βλαμμένα πίστευαν πως είναι απόγονοι των αφεντικών τους, δηλαδή παιδιά των Αρχαίων Ελλήνων, πράγμα που πιστεύουν και σήμερα.
Η επίσημη ιστορία αναφέρει τα παραπάνω γεγονότα διαστρεβλωμένα από τους ανθέλληνες που θέλουν να παραχαράξουν την ιστορία.'
Ελλήνων Γλώσσα
Η γλώσσα των Ελλήνων, είναι μια πλούσια γλώσσα, τα ελληνικά. Τα ελληνικά αποτελούνται από μια βασική λέξη, την λέξη "μ@λ@κ@ς" και διάφορες δευτερεύουσες μικρότερης σημασίας που συνοδεύουν την βασική, όπως η λέξη "ρε", σχηματίζοντας πολύπλοκες φράσεις όπως "ρε μ@λ@κ@". Σε όλη τη γη, ακόμα και σε απομονωμένα χωριά των Ελ διδάσκεται ελληνική ορθογραφία.
Ένας άγνωστος μισθοφόρος μια μέρα είπε σε άλλους συνάδελφους που βρέθηκαν για αποστολή:
"Γεια... Μα καλά.. αφού θα χρειαστούν μόνο λιγα άτομα.. (γυρνώντας με αριστοκρατικό τρόπο προς τ'αριστερά).
Pε μ@λ@κες εσείς γιατί ήρθατε; Ποιοι είστε; (καλωσορίζοντας)" (frikipaideia)