Κυριακή 6 Μαΐου 2012

«Ηθοποιός αμέσου δράσεως»


«Ηθοποιός αμέσου δράσεως» υπήρξε η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και μάλιστα με επιτυχία και αυτός είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από το Δήμο Αμαρουσίου και τις Εκδόσεις Τετράγωνο την Τρίτη 8 Μαΐου, τις 19:30 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. 


Στο βιβλίο η ηθοποιός με το σπάνιο ταλέντο και το πηγαίο χιούμορ αναφέρει: «Νύχτα περίεργη και το μυαλό μου γυρίζει. Στα μύρια γεγονότα της ζωής μου. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι πολλά αυτά που θέλω να διηγηθώ. Νομίζω πως θα εκραγώ. Θέλω ό,τι έχει συμβεί να το γράψω απόψε. Εν μια νυκτί, όπως όταν μάθαινα τους ρόλους. Μοιάζει ακατόρθωτο και είναι. Πώς να γράψεις την ιστορία της ζωής σου σε μια μόνο νύχτα;».
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου το αποφάσισε και έγραψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο βιβλίο που λέει τα πάντα. Από τα παιδικά της χρόνια στη Μεσσήνη, την κατοχή, την Αθήνα και τις σπουδές της, τους έρωτες και για όλες τις συνεργασίες της. Στην εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Τέλης Ζώτος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κώστας Παπασπήλιος, Νανά Τόμβου, Νίκος Ψαρράς, ο εκδότης και συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης και η κριτικός Ροζίτα Σώκου.
(adesmeytos)

Paulitos