Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τους πήραν… τα σώβρακα!


«Γειά σου τσολιά μου»

Τους τα πήραν… και τους έστειλαν το μήνυμα να σηκωθούν και να φύγουν. Να αφήσουν τις καρέκλες της εξουσίας, που κάποιος ηλίθιος του είχε πει ότι είναι κληρονομικό στοιχείο και να πάνε στα σπίτια τους… με την «ταμπέλα» του άχρηστου.


Λίγος έως ανεπαρκείς ο Βενιζέλος που έφτασε να χορεύει και να καμαρώνει που του χτυπούσαν παλαμάκια οι Πακιστανοί στο Σύνταγμα, την ίδια ώρα που μέσα από το κόμμα κάποιοι του λένε ήδη να παραιτηθεί… με μισόλογα βέβαια, καθώς υπάρχει ο φόβος των ΜΜΕ που τον σιγοντάρουν!
Ανίκανος ο Σαμαράς που δεν έπεισε ούτε τους «κολλητούς» του να τον ψηφίσουν,  υπερβολικά μικρός να διαχειριστεί τη δύναμη του κόμματος, «Κομανέτση» στα λόγια του και «χαρισματικός» στη διάλυση μιας ακόμα παράταξη, μετά της Πολιτικής Άνοιξης, που τη σκόρπισε στους πέντε ανέμους…
Συντηρητική έως απαράδεκτη η Παπαρήγα που για μια ακόμα φορά εκτός τόπου και χρόνου, επαναλάμβανε «κείμενα» μιας άλλης εποχής, απογοητεύοντας ακόμα και τα «παιδιά» της!
Αγνώριστος ο Καρατζαφέρης που έχασε την επαφή με την πραγματικότητα, μετά το «εγκεφαλικό» που έπαθε πριν φτάσει στην κάλπη και νάνος σε ότι δηλώνει πίστη στα πιστεύω του Έλληνα πολίτη…
Ναι, ο Τσίπρας την πήρε την εντολή, όπως και ο Καμμένος κέρδισε τους απογοητευμένους με λόγια απλά, αλλά και η Χρυσή Αυγή που ήρθε να… πρωταγωνιστεί.
Αυτή είναι η εντολή του λαού και αυτό πρέπει να σεβαστούν τα «πολιτικά κοράκια» που κάθε λεπτό καταριούνται τους συμπολίτες μας που τους γύρισαν την πλάτη.
Το αύριο έχει άρωμα Ελλάδας και ας λένε τα «κοράκια» ότι έρχεται η καταστροφή! Η δική του είναι σίγουρη. Η δικιά μας, δε νομίζω… γιατί ήδη άρχισε η ψυχωμένη επανάσταση.

Το τσαρούχι