Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι παρθένες με τις καλτσοδέτες

Καλά ρε παιδιά, αυτό που γίνεται στο mega, είναι να τραβάς… τις τρίχες σου! Πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια έπαιζε προχθές η ιστορία με τις φυλακές, αλλά  αυτοί το χαβά τους. Βενιζέλος και ξερό ψωμί… και ας μην καταλαβαίνουμε τι λέει!
Αμ, το άλλο! Λέει κάτι ο Παντελής ο Καψής, βγαίνει στο καπάκι ο φωστήρας, ο και καλά ψαγμένος και τοποθετείται επί παντός επιστητού. Κάποτε με τη Μάρα και το Ρουσόπουλο αν θυμάμαι ,είχε γίνει την «καλτσοδέτας». Α ρε τι σου είναι ο σοσιαλισμός και η δημοκρατία της πίσω πόρτας, με τα εξαπτέρυγα της προπαγάνδας.
Χαθήκανε λέει τα λεφτά των πυρόπληκτων της Ηλείας και όλοι το παίζουν παρθένες! «Τα είδα, τρόμαξα, δεν μπορούσα να φανταστώ που να τα βάλω και τα προσπέρασα…» είπαν λίγο πολύ τ’ αστροπελέκια και άντε τώρα να βρεις τι έγινε!
Μη ξεχνάμε ότι και τότε που κάποιοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να στηρίξουν τον κόσμο της Ηλείας,   με τρόφιμα, ρούχα και οικιακές συσκευές, οι δωρεές τους πήγαν κατά περίεργη σύμπτωση σε σοσιαλιστές, που δεν είχαν στον ήλιο βάλει αντηλιακό, γιατί η φωτιά είχε κάνει επιλογή και είχε κάψει μόνο αυτούς. Αλλά και εκεί γαργάρα…
Ο ρουφιάνος