Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019

«Τραγουδώ, αγαπώ, ελπίζω», Συναυλία συμπαράστασης σε εκπαιδευτικό…Η ΕΛΜΕ Ηλείας, με την υποστήριξη του 3ου Γυμνασίου...
Πύργου και με την αξιέπαινη πρωτοβουλία μιας ομάδας καλλιτεχνών, οργανώνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μ.μ., στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Πύργου συναυλία για οικονομική ενίσχυση εκπαιδευτικού, που χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στις ΗΠΑ για λόγους υγείας.
Στη μουσική αυτή εκδήλωση θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς οι Banda Morena, ο Πάνος Χατζηλαζαρίδης, η Νάσια Χατζηλαζαρίδη και ο Μάριος Δημητρόπουλος. Οι παραπάνω καταξιωμένοι καλλιτέχνες υπόσχονται με τη μουσική και τα τραγούδια τους μια υπέροχη βραδιά.
Γι’ αυτό  και οι διοργανωτές καλούν εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και πολίτες του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν μαζικά στη συναυλία και να στηρίξουν την προσπάθειά τους, που έχει φιλανθρωπικό σκοπό.
Προσκλήσεις θα υπάρχουν την Κυριακή το βράδυ στο χώρο της συναυλίας αλλά θα διατίθενται τις προηγούμενες μέρες (ώρες λειτουργίας σχολείου) και στο 3ο Γυμνάσιο Πύργου, στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου, στο 2ο Λύκειο Πύργου και (ώρες καταστημάτων) στα ακόλουθα καταστήματα του Πύργου:
Copy Center Τ. Αποστολόπουλος (Μανωλοπούλου 19), Βιβλιοπωλείο Κορκολής (Ερμού 3), Βιβλιοπωλείο Πολύπλευρο-Γ.Παναγόπουλος (Πέλοπος 1), Βιβλιοπωλείο Γ. Σταθόπουλος (Ερμού 45) και στο café-wine bar Δε Μοnk (κεντρική πλατεία Πύργου).