Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

«Μια στιγμή αρκεί»… στο γραφείο του Παύλου



Πιστεύω πως ο συγκεκριμένος τίτλος του βιβλίου...
δίνει στον αναγνώστη να καταλάβει πως η ιστορία που θα ακολουθήσει δεν είναι κάτι «αέρινο» και φευγαλέο, αλλά είναι ένα μάθημα ζωής για όλους εκείνους που διστάζουν να κοιτάξουν τη ζωή στα μάτια και ζουν με ψευδαισθήσεις και υπεροψία.
Η Φωτεινή Αζαμοπούλου, έχοντας «εφοδιάσει» τους ήρωές της με αρετές μα και ελαττώματα, κατορθώνει να τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον αναγνώστη και να τον κερδίσει, δίχως να τον φορτώσει με «κενές» σελίδες ανούσιων περιγραφών και πισωγυρίσματα.
Η ροή της ιστορίας γρήγορη και οικία με την Ελληνική οικογενειακή κουλτούρα, αλλά και τις σχέσεις παιδιού - γονιού, προβάλλοντας θέματα που δυστυχώς συνειδήτα προσπερνάμε, μιας και πολλές φορές, τα θέλω των γονιών, γίνονται πρέπει των παιδιών.
Κι όμως, η συγγραφέας μέσα στις σελίδες του βιβλίου έχει τον τρόπο να κάνει την «υπέρβαση» και να φέρει την ανατροπή, βάζοντας τον καθένα στη θέση του…
Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί, ένα βιβλίο που ίσως σας δώσει απαντήσεις σε θέματα που πιθανόν εν αγνοία σας έχετε στο παρελθόν προσπεράσει ή τα βιώσατε και σίγουρα θα θέλατε να ήταν αλλιώς.
________________________________________

Βαθμός Αξιολόγησης: 8,5 /10

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ
http://www.biblionet.gr/book/227953/%CE%91%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85,_%CE%A6%CF%89%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%AE/%CE%9C%CE%B9%CE%B1_%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE_%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CE%AF

Παύλος Ανδριάς
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας
by Aylogyros news