Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η δολοφόνος του «παγωτού» κάνει τις αναμνήσεις της βιβλίο!!!


Όταν το 2010 αποκαλύφθηκε το έγκλημα της πολλοί ήταν αυτοί που πάγωσαν (μεταφορικά): η 36χρονη Estibaliz Carranza, ισπανο-μεξικανικής καταγωγής, σκότωσε...

τον άνδρα και τον εραστή της και αφού τους τεμάχισε με αλυσοπρίονο, τους έβαλε σε έναν καταψύκτη παγωτού στο υπόγειο της (εξ ου και πήρε το όνομα "η δολοφόνος του παγωτού").
Το 2008 σκότωσε τον άνδρα της, Holger Holz, με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, την ώρα που εκείνος καθόταν στον υπολογιστή. Τον διαμέλισε με αλυσοπρίονο και τον έβαλε στον καταψύκτη. Δυο χρόνια αργότερα σκότωσε και τον εραστή της, Manfred Hinterberger, την ώρα που εκείνος κοιμόταν.
Η αστυνομία βρήκε τα δυο πτώματα στην κατάψυξη.
Τέσσερα χρόνια μετά, από το ψυχιατρικό ίδρυμα υψίστης ασφαλείας της Αυστρίας όπου εκτίει ισόβιο εγκλεισμό, έχει ολοκληρώσει το βιβλίο με τα απομνημονεύματα της και το εκδίδει. Το βιβλίο έχει τίτλο "My Two Lives, The True Story of the Ice Lady" και το έγραψε η Carranza με τη βοήθεια της δημοσιογράφου Martina Prewein.
Η ίδια δηλώνει πως δεν περιμένει συγχώρεση, ούτε θα ζητήσει χάρη "σκότωσε δυο άνδρες που κάποτε αγάπησα... δεν υπάρχει τρόπος να το παρουσιάσω ωραία αυτό, έκλεψα δυο γιους από τις μάνες τους" λέει μέσα στο βιβλίο.
Τονίζει τη δική της αδυναμία να απομακρυνθεί από αυτούς, κάτι που την οδήγησε στο έγκλημα. Λέει πως δεν μπορούσε ποτέ να τους πει "όχι". "Πίστευα ότι έπρεπε να υπηρετώ τους άνδρες ανεξάρτητα του πώς εκείνοι μου φέρονταν", γράφει η 36χρονη. "Τους έκανα τέρατα και τελικά εκείνοι με έκαναν ένα κτήνος" προσθέτει. 
Ο ψυχίατρος που την είχε εξετάσει τότε, είχε ζητήσει στη διάρκεια της δίκης τον εγκλεισμό της καθώς όπως είχε πει, η Carranza είχε περισσότερο από 50% πιθανότητες να σκοτώσει ξανά.

Ο εκδότης του βιβλίου της, Bernhard Salomon, δήλωσε στο BBC πως η 36χρονη δεν θέλει αμοιβή για το βιβλίο της ως ένδειξη σεβασμού στους συγγενείς των θυμάτων της... (news.gr)