Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

10 λόγια αγάπης που πρέπει να λέτε στον άνδρα σας!!!


Όσα λέτε (ή δεν λέτε) στον άνδρα σας μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στον γάμο σας. Οι άνδρες, ακόμα κι αν κατά κανόνα δεν είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί ή εκδηλωτικοί, έχουν ανάγκη να ακούν λόγια που τους επιβεβαιώνουν τόσο την αγάπη της συντρόφου τους όσο και το γεγονός ότι...

κάτι κάνουν κι αυτοί σωστά! Θέλετε να κάνετε τον άνδρα σας και πατέρα των παιδιών σας λίγο πιο ευτυχισμένο; Μην ξεχνάτε να του λέτε συχνά-πυκνά κάποια από τις παρακάτω φράσεις.

Χαίρομαι που σε παντρεύτηκα

Έχει και οι άνδρας ανάγκη να αισθάνεται ασφάλεια στον γάμο και ο καλύτερος τρόπος για να του δείξετε ότι παραμένει για εσάς ο ένας και μοναδικός είναι να του το λέτε ευθέως. Πείτε το κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένει, για να νιώσει πως το εννοείτε ειλικρινά.

Εκτιμώ όσα παρέχεις στην οικογένειά μας

Ο άνδρας σας κάνει ό,τι μπορεί για να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά σας και χρειάζεται να εισπράττει την αναγνώρισή σας γι'αυτό. Θυμίστε του, ωστόσο, ότι δεν είναι ανάγκη να βγάζει χιλιάδες ευρώ για να σας κάνει ευτυχισμένους.

Είμαι τόσο υπερήφανη για εσένα

Ο γάμος σας ισχυροποιείται όταν γίνεστε η μεγαλύτερη θαυμάστρια του συντρόφου σας. Σε έναν κόσμο που συνεχώς του βάζει τρικλοποδιές, φροντίστε να είστε εσείς εκεί πάντα για να τον σηκώνετε.

Είσαι τόσο καλός μπαμπάς

Επικροτήστε την ενασχόληση και την φροντίδα του άνδρα σας για τα παιδιά σας. Οι περισσότεροι άνδρες ακούν διαρκώς πως ο ρόλος τους έρχεται δεύτερος στην οικογένεια, μετά τη μαμά, οπότε μην ξεχνάτε να του θυμίζετε πως δεν είναι ακριβώς έτσι –πως η αξία του είναι εξίσου σημαντική.

Είσαι πολύ γοητευτικός

Ο άνδρας σας πρέπει να ξέρει πως σας αρέσει, ακόμα και ύστερα από πολλά χρόνια γάμου και αφού έχει βάλει μερικά παραπάνω κιλά. Πέρα από τις αγκαλιές και τα χάδια, λοιπόν, δείξτε του την αγάπη σας θαυμάζοντας την εξωτερική του εμφάνιση.

Ευχαριστώ που έφτιαξες τη βρύση

Κάθε φορά που ο άνδρας σας καταπιάνεται με μαστορέματα στο σπίτι, επαινέστε τον για τις προσπάθειές του. Έχει ανάγκη να νιώθει ικανός, ειδικά όταν φτιάχνει κάτι για την οικογένειά του.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σου στο σπίτι

Τις περισσότερες φορές οι άνδρες φοβούνται να βοηθήσουν με τις δουλειές του σπιτιού, γιατί ξέρουν ότι έχετε τον τρόπο σας με το νοικοκυριό και δεν θέλουν να χαλάσουν το πρόγραμμά σας. Όταν, όμως, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να βοηθήσει, αξίζει να τον ευχαριστείτε, ακόμα κι αν δεν διπλώνει τα σεντόνια με τον «σωστό» τρόπο.

Με κάνεις πάντα να χαμογελάω!

Ο άνδρας σας πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να σας φτιάχνει τη μέρα και να φέρνει θετική ενέργεια στο σπίτι. Ακόμα κι αν δεν είναι από τους τύπους με έντονο χιούμορ, μπορείτε πάντα να θαυμάζετε το λαμπερό του χαμόγελο.

Είσαι τόσο δυνατός

Την επόμενη φορά που ο άνδρας σας θα σηκώσει όλες τις σακούλες του σούπερ μάρκετ ή έναν γεμάτο κουβά μπουγάδας, επαινέστε την δύναμή του –έστω κι αν θα μπορούσατε να κάνετε και μόνη σας την ίδια δουλειά. Οι άνδρες θέλουν να ξέρουν ότι είναι κάλοι σε κάποια πράγματα και κυρίως ότι είναι καλοί για εσάς.

Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί σου

Όλα τα ζευγάρια παρασύρονται από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οπότε μην ξεχνάτε να του θυμίζετε ότι συνεχίζετε να ανυπομονείτε για τις στιγμές που θα βρεθείτε οι δυο σας. Άλλωστε, εσείς θα είστε η παντοτινή σύντροφος και καλύτερή του φίλη.

Αφιερώστε λίγο χρόνο, σήμερα κιόλας, για να ευχαριστήσετε τον άνδρα σας για όσα κάνει για εσάς. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο δυο φράσεις που θα του τονώσουν το ηθικό και θα του δώσουν δύναμη για να συνεχίσει… (Familyshare)