Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόγραμμα… υπάρχει στο Mega!!!


Με πολλές καινούργιες ελληνικές σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές μπαίνει στη νέα τηλεοπτική σεζόν το Mega…


Τουλάχιστον στο πεδίο του προγράμματος, το οποίο θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία. Στις ελληνικές σειρές περιλαμβάνεται το «Όνειρο Ήταν», που μεταδίδεται ήδη με επιτυχία στη ζώνη 19.00 – 20.00, η νέα κωμική σειρά «Μάνα Χ Ουρανού», την οποία γράφει ο Γιώργος Φειδάς, και η «Μοντέρνα Οικογένεια».
Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσουν δύο νέες σειρές στο primetime: Η «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη και η δραματική σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Δικαίωση». Τον Δεκέμβριο αναμένονται τα «Κλεμμένα Όνειρα», τα οποία συνεχίζουν για τέταρτη συνεχή χρονιά και θα μεταδίδονται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ενώ τον Ιανουάριο επιστρέφει η μεγάλη επιτυχία της περσινής σεζόν «Κάτω Παρτάλι» και θα ξεκινήσει και μια νέα σειρά με τίτλο «Ηρωίδες».
Στις ψυχαγωγικές εκπομπές περιλαμβάνονται το «Joy», το «TheMusicSchool» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και το «Mega με Μία» με τον Μάρκο Σεφερλή, ένα διαφορετικό πρωινό, που θα βάζει τη χαρά στην καθημερινότητά μας.

Ακόμη, ο Άκης Πετρετζίκης θα παρουσιάζει τις εκπομπές «Κάν’ το όπως ο Άκης» και «Η Λίστα του Άκη», ο Χρήστος Ανθόπουλος το «Εεεε», η Σμαράγδα Καρύδη το «CelebrityGameNight» και από τον Ιανουάριο η Ζέτα Μακρυπούλια το talentshow «RisingStar»… (typologies)