Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Μαλλί της γριάς… για δυσλεξικούς της μιας βραδιάς



Μανούλες πάρτε αγκαλιά τα μωρά και βουρ έξω από το σπίτι του Σαμαρά, καθώς υπάρχει προοπτική, σε σύνταξη να βγείτε μόλις σας δει!
v  Η τρόικα έρχεται μες τον Ιούλη με ύφος και τσαμπουκά, να πάρει όσα υπέγραψε ο Γιωργάκης και ο Βενιζέλος με την ανοχή του Σαμαρά. Να μας αλλάξει τον αδόξαστο για μια ακόμα φορά, αφού οι πολιτικοί μας είναι μόνο για καλαμπόκι και μαλλί της γριάς…
v  Και τι ζητάνε, τι ζητάνε, στον Άδη θέλουν να μας πάνε, αφού μέχρι τώρα καμιά ιδιωτικοποίηση δεν έχει δρομολογηθεί και γιατί η Μέρκελ μετράει τις πληγές που ο Ιταλός της έκανε στο σεξουαλικό τους κονέ.
v  Μέχρι και σε μαθητές έδιναν πλαστά δελτία δυσλεξίας, για να κονομάνε επιδόματα τα λαμόγια που έκαναν το Δημόσιο δική τους κολεγιά, που έφτιαξαν σπίτια και παλάτια εξοχικά με τα δικά μας τα λεφτά και τώρα κάνουν και κριτική, στο ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι παράταξη δημοκρατική!
v  Και αν δε σας φτάνουν όλα αυτά, σε λίγο που θα βγει από το σπίτι ο Σαμαράς, εκεί να δεις τι λουκέτα θα πέσουν στην αγορά! Γιατί το δημόσιο μην ξεχνάς είναι δική τους ψηφοστρατιά, που κανείς δε θέλει να τους διώξει από το μαντρί… γιατί θα είναι σα να αυτοκτονεί…
Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως