Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη WIND!


Έμπνευση, φωτογραφία, επικοινωνία, με τη δική σου ματιά...


Αμέτρητες εικόνες, ένας διαγωνισμός, 15 νικητές και απίθανα δώρα θα προκύψουν από το διαγωνισμό φωτογραφίας “Click it” που διοργανώνει η WIND, σε συνεργασία με το NewSchool.AthensPhotography για την αναζήτηση νέων φωτογραφικών ταλέντων. Οι καλύτερες φωτογραφίες θα “δώσουν” το δικό τους χρώμα στο site της WIND.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να απαθανατίσουν, ό,τι τους εμπνέει, να διαλέξουν ενότητα και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους από το facebook ή τον υπολογιστή τους στο www.windclickit.gr μέχρι τις 31 Αυγούστου 2012.Για τη συμμετοχή , είναι απαραίτητη η εγγραφή ή σύνδεση στο Facebook.
H κριτική επιτροπή, που θα αξιολογήσει με προσοχή όλες τις φωτογραφίες, αποτελείται από καταξιωμένους διδάσκοντες του NewSchool.AthensPhotography. Όλα τα μέλη της είναι διεθνούς επιπέδου φωτογράφοι, με πληθώρα δημοσιεύσεων, προσωπικές εκθέσεις και προσωπικά βιβλία φωτογραφίας.
Ο πρώτος νικητής θα κάνει δική του μία φωτογραφική μηχανή Nikon D3200. Όλοι οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διήμερο σεμινάριο φωτογραφίας και ένας από αυτούς θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί ως βοηθός, δίπλα σε έναν επαγγελματία φωτογράφο… (parapolitika)

Paulitos