Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Κώστας Καραμανλής στην Μύκονο και οι άθλιοι των ΜΜ”Ε”.


Σαν βόμβα έσκασε στα γραφεία μεγάλης Κυριακάτικης εφημερίδας, γνωστή για τα “έγκριτα” και καθόλου “στρατευμένα” αφιερώματα της η είδηση ότι χθες το πρωΐ στο πλοίο από την Ραφήνα με προορισμό την Μύκονο επιβιβάστηκε ο Κώστας Καραμανλής με την οικογένεια του.


Αμέσως οι ταπεινοί εκδότες έδωσαν εντολή στους ταπεινούς δημοσιογράφους να σπεύσουν με “ταπεινά” μέσα (ελικόπτερα, αεροπλάνα κλπ) στο νησί για να εξασφαλίσουν φωτογραφικό υλικό για το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο τους: “Η χώρα βουλιάζει και ο Καραμανλής κάνει τα μπάνια του στην Μύκονο”! Εξασφαλισμένος ο επικοινωνιακός θρίαμβος, όπως τότε με τα “πιστόλια στο τραπέζι” του ΓΑΠ και το “ουφ ανάσα” του “θριάμβου” στο ακριτικό Καστελλόριζο.
Οι άθλιοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί που έβαλαν την Ελλάδα στο σπιράλ θανάτου, συνεχίζουν όμως να κάνουν την “δουλειά” τους, ψάχνοντας και εικόνες από celebrities τύπου Λάκη για να διανθίσουν το ρεπορτάζ.
Η αλήθεια βεβαίως είναι τελείως διαφορετική, όπως όλη η ζωή του τ. πρωθυπουργού και της Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »(Olympia)

Paulitos