Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Η «ΤΡΟΙΑ» και ο λαπάς του καναπέ!



Έγινε Κωτσόβολος λέμε ραδικάκια μου η εφορία, μήπως και μαζέψει κανά φράγκο, πριν γίνει καμιά φασαρία! Σαν τις μύγες έπεσαν πάνω στους αποκωδικοποιητές σου λέει οι θείτσες και οι γριές, για να μη χάσουνε το σίριαλ από την Τουρκία και το «Παρά πέντε» που κατάντησε μασημένη τσίχλα πεταμένη στη γωνία!
v  Χωρίς τηλεόραση αγάπη μου γλυκιά και ήρθε η ώρα να μου δείξει αν τρίζει ακόμα ο σουμιές ή κατάντησες λαπάς του καναπέ! Το έκανε το θαύμα της η τεχνολογία και φρόντισε εσύ μην κάνεις,  μαλακεία! Ζήσε για λίγο ελεύθερος μακριά από την τιβί, να δεις πόσο όμορφη και ευχάριστη είναι η ζωή…
v  Η Κερατέα πνίγηκε στη φωτιά, αλλά κανείς δεν φρόντισε για να μη φτάσουμε σε αυτή τη συμφορά. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η βόλτα του τζαμπατζή, το χέρι φοβάται στην τσέπη του να μπει, ο πόνος και το δράμα του συνανθρώπου του, τον αφήνει απαθή!
v  Το Άσυλο Ανιάτων έριξαν στο σκοτάδι, αυτοί που αναίσθητοι πέφτουν για ύπνο κάθε βράδυ. Τους άφησαν δίχως φάρμακα, τρόφιμα και νερό, της Μέρκελ το χατίρι σου λένε, είναι πιο ιερό!
v  Και όσο ο Έλλην λιάζεται στη δίπλα παραλία, αυτοί είναι ικανοί να μας κάνουν «Τροία»! Ανάπηροι σου λένε είναι στο μυαλό, τον Τσίπρα περιμένουν να κάνουν αρχηγό, στον ύπνο θα τους πάρουμε γη και ουρανό…

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως