Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Πήγε να κάνει σεξ στην παραλία και τελικά του έκατσε... αχινός


Δώστε επίδομα ανθυγιεινής εργασίας σε αυτόν τον greek lover τώρα!

Συνέβη στην περιοχή της Αιγιάλειας, λίγο μετά το Αίγιο. Ένας άνδρς από την Πάτρα πήγε με την καλή του σε μια απομονωμένη παραλία της περιοχής. Εκεί βλέποντας ότι δεν υπήρχε κανένας και θέλοντας να εκμεταλλευτεί τον ήλιο και την θάλασσα σκέφτηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της μέσα στο νερό. Είχε υπολογίσει όμως χωρίς... τον αχινό. 
Γιατί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης ο άνδρας ένιωσε αφόρητο πόνο στο πόδι. Κοιτώντας στο βυθό παρατήρησε ότι έχει πατήσει αχινό. Η τύχη του όμως τον εγκατέλειψε εντελώς όταν, όπως μας ενημερώνει το dete.gr, θέλοντας να πατήσει σε σημείο πιο ασφαλές πάτησε και με τα δυο του χέρια σε μέρος που ήταν γεμάτο από αχινούς. 
Όπως ήταν αναμενόμενο η ερωτική επαφή τους διεκόπη κάπως απότομα γιατί όχι μόνο αναγκάστηκαν να βγουν από το νερό αλλά και να αφιερώσουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους βγάζοντας τα αγκάθια από τα πόδια του άτυχου άνδρα.
Όχι, πείτε, αυτός ο άνδρας δεν δικαιούται επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ή έστω μια αποζημίωση για ψυχική οδύνη; 
Είναι τόσοι λίγοι πια εκείνοι που, παρά την κρίση και τα προβλήματα, εξακολουθούν να υπηρετούν τις αξίες του greek lover, δεν λέει μας τους τρώνε οι αχινοί… (kamarinia)

Paulitos