Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Αγνοώντας… το «βάθος» της γυναίκας!!!



Στο κελί 33 μέσα στον Κορυδαλλό θα πάω να κλειστώ, μήπως και γλιτώσω από τις παλαβομάρες που ακούω να γίνονται στον τόπο αυτό! Στην πισίνα να κάνω βουτιές  και μπριζολάκια να τρώω  με τα παιδιά από τις πτέρυγες τις πλαϊνές!
v  Ο Benito τα έχωσε στο Γιωργάκη βρε παιδιά και τον πλήγωσε βαριά. Τον τραυμάτισαν λέει εγκεφαλικά, του δημιούργησε ρήξη στα αφτιά γατί αυτά που του είπε, ήταν βαριά… Μα ολόκληρα πια παιδιά, κάνουν σα βλαμμένα που βρήκαν γκόμενα με πόδια ανοιχτά… και δεν ξέρουν τι να της κάνουν μετά!

v  Καλέ το Τσιπράκι μου κάνει σχέδια τρελά, να κυβερνήσει θέλει να πράξει πράγματα πρωτοποριακά! Τα χώνει στο Στουρνάρα για τα καλά, ζητάει τα ρέστα από το Σαμαρά, γιατί κανείς δεν του μιλά, σε βαθμό που μέχρι και η Παπαρήγα τον προσπερνά…

v  Κοίτα να δεις  που στο τέλος θα μας πούνε και μαλάκες που το 2009 δεν βγήκαμε από το ευρώ, τότε που η αγορά είχε ανάγκη από ένα νέο νόμισμα εθνικό, αλλά ξεχάσανε ότι ο Γιωργάκης τράβαγε κουπί στο κανό και μάθαινε να κάνει ορθοπεταλιά με το κολάν του το σεξουαλικό!

v  Ο Άκης είχε λέει συνεργάτη στην Ιθάκη με παλάτι, γι’ αυτό απ’ ότι φαίνεται μπήκε στον Κορυδαλλό για να του δείξει ότι έχει μεγαλύτερο αυτός. Έφτιαξε πισίνα, θα κάνει και κανό, κάτσε να δεις που στο τέλος θα τον βγάλουν από κει μέσα, γιατί θα πιστέψουν ότι είναι τρελός

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως