Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τατσόπουλος: "Η Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα"...


«Χαζή νέα κοπέλα» χαρακτηρίζει την Βούλα Παπαχρήστου με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.


Ο κ. Τατσόπουλος στην ανάρτηση του αναφέρει ότι «η Βούλα Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα που, όπως πολλές χαζές νέες κοπέλες (και αγόρια επίσης), ενστερνίζεται διάφορες ρατσιστικές κι εθνικιστικές μ…κίες» ενώ στη συνέχεια σημειώνει, πως η απόφαση της ΕΟΕ τη μεταμόρφωσε σε μια «εν δυνάμει εθνική ηρωίδα». Αναλυτικά έγραψε:
«Εντάξει. Θα σας πω συνοπτικά τη γνώμη μου. Η Βούλα Παπαχρήστου είναι μια χαζή νέα κοπέλα που -όπως πολλές χαζές νέες κοπέλες (και αγόρια επίσης)- ενστερνίζεται διάφορες ρατσιστικές κι εθνικιστικές μ…κίες. Η Επιτροπή που την απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς είναι ακόμη πιο χαζή, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, διότι κατόρθωσε να μεταμορφώσει μια χαζή νέα κοπέλα σε μια εν δυνάμει εθνική ηρωίδα. Εάν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό να μεταμορφώνουμε τους χαζούς σε ήρωες, θα διεκδικήσουμε επάξια από αυτούς την υψηλότερη θέση στο βάθρο της ηλιθιότητας».
Υπενθυμίζεται, ότι μια ημέρα πριν, ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, μέσω της σελίδας του στο κοινωνικό δίκτυο: «Νους υγιής εν σώματι υγιή». Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που ειπώθηκε ποτέ».

…αχ ρε συγγραφέα! Αλήθεια έχεις καταλάβει εσύ ότι είσαι βουλευτής και δεν πρέπει να λειτουργείς όπως όταν πίνεις τα τσιπουράκια σου με την παρεούλα σου; Και στο τέλος τέλος, σταμάτα να το παίζεις κριτής, γιατί κουράζεις, κύριε σοφέ!

Paulitos