Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Το ρέψιμο είναι μαγκιά και με πορδές δεν βάφουν αυγά..



Θα την πώ ραδικάκια μου την κακία ας με πούνε στριμένη και οτι λατρεύω το κλάμα και την παπαρολογία! Αμερικανάκια θέλουν να μας κάνουνε με κάρτες και τηλεοπτικούς πομπούς, να μην μπορείς ν’ αεριστείς και να ρευτείς!

v  Κάρτες λέει θα μοιράσει το υπουργείο της οικονομίας, με κληρώσεις και μπόνους από το λογαριασμό, για  να κάνεις σαφάρι κυνηγόντας του άλλου το ΦΠΑ, αλλά νομίζω οτι το θυμηθήκανε αργά... να πιάσουν το φοροφυγά…

v  Λουκέτο θα βάλει ο Σαμαράς κοντά σε 60 ΚΤΕΟ, συγχωνεύσεις ετοιμάζει στα νοσοκομεία και άντε να δούμε που θα πάει αυτή η ιστορία, αφού θα κλείσει και στους δήμους οτι θυμίσει παραμάγαζο και ξοδεύει με τη σέσουλα τα ευρώ!

v  Χαμός γίνεται με την κλεψά του ΛΑΦΚΑ και άμα προλάβεις γεροντάκι μου απο τους δήμιους λάκα! Αυτοί δεν έχουν όσιο και ιερό, όποιον βρίσκουν μπροστά τους τον πνίγουν στο λεπτό. Κουβέντα όμως για τους «σερβιτόρους» και τους «κηπουρούς», κουβέντα για τους κολλητούς, αυτούς που πλουτίζουν σε όποια θέση και αν βρεθούν...

v  Το δικαίωμα στην εργασία είναι ιερό, αλλά δε φαίνεται να το σέβονται πολλοί αυτό, αφού όλο και πιο πολύ ο κόσμος οδεύει προς την ανεργία, την ώρα που στην Ισπανία έχει γεμίσει ο λαός κάθε γωνία, καθώς με πείσμα και τσαμπουκά διεκδικούν δουλειά και μια άξια κοινωνία!

v  Ολη η Κύθνος είναι μια γιορτή με την Κανάλα να προστατεύει το νησί και τους πιστούς κοντά της να καλεί. Να τον φωτίσει να του δώσει δύναμη και να τον ξυπνήσει, για το δίκιο του να πολεμήσει!

Ραδικάκια μου, βάλτε το καλά στο μυαλό... με τις πορδές, δεν βάφεται το αυγό...

Το κιόσκι της τρελοκαμπέρως