Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μάσα plan!

Χειροκροτήστε τον μοναδικό ηγέτη που κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και από αγανακτισμένους μας έκανε θλιμμένους, καθώς την ξέρουμε τη μαύρη μας τη μοίρα!
Τι να πρωτοπιστέψεις από δαύτον, όχι πες μου. Τις ασυναρτησίες του, τις φοβίες του, τις αμαρτίες του, τις… εξυπνάδες του, τα στημένα κείμενά του, τι;
Την ώρα που του έσφιγγαν το χέρι Μπαρόζο και Σια λέγοντας από μέσα τους, «ρε τι είναι τούτο;», αυτός χαζογέλαγε θεωρώντας ότι τους την έφερε!
Και πριν ο Πάγκαλος λαλήσει για μια ακόμα φορά απαξιωτικά για μας, κάτσε να δεις που θα το γυρίσει πάλι στα διλήμματα και τις εξυπνάδες, ότι όλοι τον ζηλεύουν και θέλουν να τον καταστρέψουν και να καταστρέψουν τη χώρα.
Κακομαθημένο παιδί, καλά μας κάνεις αφού δεν υπάρχει στη χώρα μας ένας ηγέτης να σε μαζέψει και να σου μάθει ότι η Ελλάδα δεν είναι το παιχνιδάκι που σου έδωσε η μανούλα σου για να την αφήσεις ήσυχη να παίξει τη μπιρίμπα της με τις φίλες της.
Όσο για τη δήθεν αντιπολίτευση, τους μοίρασε το επίδομα τους, τους βούλωσε τα στόματα και τώρα πάει για μπάνιο. Γι΄ αυτούς υπάρχουν λεφτά, γιατί είναι μέλη τους  πλάνου της μάσας και πάντα θα υπάρχουν, γιατί ακόμα βυζαίνουμε το δαχτυλό μας.
Όσο για εμάς, μια μούντζα και μια κλωτσιά, είναι αρκετά!
Ο περίεργος