Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Ανοίξτε τα στραβά σας…

Μόνο με τις ντομάτες δεν τους έχουν πάρει ακόμα οι ξένοι συνάδελφοι τους, καθώς τους βλέπουν να λειτουργούν υπό μορφής σεναρίου Φώσκολου, αλλά δεν το κάνουμε θέμα!
Χωρίς νεύρο και σα μαστουρωμένοι στέκονται μπροστά σε κάθε εντεταλμένο της τρόικας και σαν καθυστερημένα αντιδρούν σπασμωδικά όταν αυτοί λένε το αυτονόητο, αυτό που δεν έχουν τα κότσια να πουν σε μας. Ότι η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από οικονομική υποστήριξη, αφού έχει τον τουρισμό, τη ναυτιλία, τον ήλιο της και τον πνευματικό της πλούτο, αλλά αυτό που έχει ανάγκη είναι ένας ηγέτη που να σπάει … καρύδια και να ξέρει Ελληνικά.
Το ότι είμαστε ικανοί για όλα, το ξέρουμε από μόνοι μας και δεν περιμέναμε να το ακούσουμε από κρυόκωλους μπουνταλάδες. Το ότι όμως κάποιοι κατέστρεψαν την Ελλάδα δημιουργώντας ένα στρατό από χαμόγια για να είναι μια ζωή στην εξουσία και να ασκούν δικαιοσύνη κατά το δοκούν, ποτέ κανείς τους δεν δήχθηκε να το ακούσει, από καμία μορφή έκφρασης.
Τι τους έκαναν ρόμπες μέσα από τις επιθεωρήσεις, τι τους πήραν στο κυνήγι με αυγά και με γιαούρτια, τι δήλωσαν απών από την κάλπη, τι κατέβηκαν στις πλατείες, τι τους ψέλνουν καθημερινά, αυτοί εκεί. Κουφοί και αηδιαστικά προκλητικοί…

Μα που χάθηκε αδέλφια ο Παγκαλίνος, ο εκφραστής της σοσιαλιστικής υπεραγοράς;
Ο περίεργος