Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Boutique laika…

Καραμελίτσες καλησπέρα και καλό μήνα με αγάπη και ελπίδα για το αύριο.
Γιατί, όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας οδηγήσουν σε ομαδικές αυτοκτονίες, δε θα τα καταφέρουν!
Να μας κάνουν να σκυλιάσουμε όμως, τα κατάφεραν. Έβγαλαν την Ελλάδα στον πάγκο της λαϊκής και όπως διάβασα στο χθεσινό «ΛΟΙΠΟΝ», έβαλαν και το ανάλογο sic ποσό, για να δελεάσουν τους μιλημένους αγοραστές!
«Πάρε, πάρε» φωνάζει ο τελάλης και να οι πρώτοι, και καλά έκπληκτοι, σπεύδουν να κάνουν το δήθεν παζάρι, για να μην καρφωθούν. Να μην τους κράξουμε δηλαδή, που κάτω από το τραπέζι συμφώνησαν με τον πολυχρονεμένο μας βεζίρη, να κάνουν επενδύσεις στη χώρα μας, προσλαμβάνοντας στη δούλεψη τους μια καμαριέρα, έναν μασέρ, έναν κηπουρό, προσφορά του βεζίρη από την αυλή του και έναν κοπρίτη όπως λέει και ο περίεργος, για να τους θυμίζει τον κακομοίρη τον Έλληνα και να ηδονίζονται!
Εκεί φτάσαμε καραμελίτσες μου. Να πίνουν οι «μεσίτες» το ποτό τους στον Αστέρα Βουλιαγμένης και να απολαμβάνουν τον ήλιο, συζητώντας για σύντομη μοιρασιά φιλέτων γης, την ίδια ώρα που η χώρα βουλιάζει…


Και εγώ, μάταια παρακαλάω μήνες τώρα τα κορίτσια να ασβεστώσουμε τη χαμοκέλα πίσω από τη μάντρα του αυλόγυρου, για να τη νοικιάσουμε σε κανά τεκνό, αλλά τζίφος!

Κατίνα Αγραμματίδου